Σκωτία - Ελλάδα: Έξι αλλαγές από τον Γιοβάνοβιτς, βασικοί Καρέτσας, Μουζακίτης και Βαγιαννίδης
Ανανανεωμένη και γεμάτη... φρεσκάδα η ενδεκάδα της Εθνικής για τη ρεβάνς με τη Σκωτία στη Γλασκώβη για τα Play Off του Nations League (23/3, 19:00). Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε προαναγγήλει αλλαγές και τελικά έκανε έξι διαφοροποιήσεις σε σχέση με τις επιλογές του στο ματς του Φαλήρου.
Οι Κωνσταντίνος Καρέτσας, Χρήστος Μουζακίτης και Γιώργος Βαγιαννίδης ξεκινάνε για πρώτη φορά με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και πήραν τις θέσεις των Μασούρα, Μάνταλου και Ρότα. Ο Σέρβος τεχνικός άλλαξε και το αριστερό άκρο της άμυνας (Γιαννούλης αντί Τσιμίκα), ο Ζαφείρης είναι ο «αντί-Σιώπης» και ο Παυλίδης αντικατέστησε τον Ιωαννίδη στην κορυφή της επίθεσης.
Η Ελλάδα θα παραταχθεί σε σχηματισμό 4-2-3-1. O Tζολάκης θα είναι στην εστία, με τους Βαγιαννίδη, Μαυροπάνο, Κουλιεράκη και Γιαννούλη μπροστά του. Ζαφείρης - Μουζακίτης δίδυμο στη μεσαία γραμμή, με τον Κωνσταντέλια στο «10». Δεξιά ο Καρέτσας, αριστερά ο Τζόλης και ο αρχηγός Παυλίδης στο «9».
Η σύνθεση της Εθνικής: Τζολάκης, Βαγιαννίδης, Μαυροπάνος, Κουλιεράκης, Γιαννούλης, Ζαφείρης, Μουζακίτης, Καρέτσας, Τζόλης, Κωνσταντέλιας, Παυλίδης
Στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς είναι οι: Βλαχοδήμος, Μανδάς, Ρέτσος, Μασούρας, Ιωαννίδης, Πέλκας, Φούντας, Ρότα, Χατζηδιάκος, Μάνταλος, Τσιμίκας, Γαλανόπουλος.
Εκτός αποστολής είναι οι Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης και Δουβίκας.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

