Ανακοίνωση διεθνών για το πριμ που προσέφερε ο Ηλιόπουλος: «Θα το διαθέσουμε σε κοινωφελές ίδρυμα που θα υποδείξουμε στον ίδιο»

Η Ελλάδα

bet365

Από την πλευρά των παικτών της Εθνικής μας ομάδας βγήκε ανακοίνωση στα social media στην οποία στέκονται τόσο στο πριμ που προσέφερε η ΕΠΟ όσο και στην κίνηση Ηλιόπουλου.

Όπως είχε ήδη γίνει γνωστό ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος αποφάσισε να πριμοδοτήσει με 200.000 ευρώ την Εθνική ομάδα για την επιτυχία της ανόδου στην πρώτη κατηγορία του Nations League. Λίγες ώρες μετά οι παίκτες της Ελλάδας από μέρους τους προέβησαν σε μία αξιέπαινη ενέργεια και πρωτοβουλία που είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και 'οχυρώνει' την Εθνική από τυχόν κακόβουλα σχόλια, τονίζοντας πώς το ποσό αυτό θα δοθεί σε κοινωφελές ίδρυμα που θα υποδείξουν εκείνοι προς τον Ηλιόπουλο (για να δώσει το ποσό απευθείας). Ειδικότερα η ανακοίνωση από μεριάς των παικτών του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αναφέρει τα εξής:

Μπείτε στο κανάλι του Gazzetta στο Viber για να μην χάνετε το κορυφαίο περιεχόμενο.
gazzetta-viber

Ως ποδοσφαιριστές της Εθνικής, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Μάκη Γκαγκάτση, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, για την άμεση επιβράβευση της πορείας μας στο 𝐍𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐬 𝐋𝐞𝐚𝐠𝐮𝐞 και την άνοδό μας στη 𝐋𝐞𝐚𝐠𝐮𝐞 𝐀.

Επίσης, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τον κ. Ηλιόπουλο για την πρωτοβουλία του να προσφέρει επιπλέον πριμ στην ομάδα μας, το οποίο αποφασίσαμε να διαθέσουμε σε κοινωφελές ίδρυμα που θα υποδείξουμε στον ίδιο τις επόμενες ημέρες και θα προσφέρει απευθείας.

Είναι στοιχειώδης υποχρέωση μας, άλλωστε, να επιστρέφουμε με κάθε τρόπο και ευκαιρία τη στήριξη που λαμβάνουμε, υπηρετώντας με
μεγάλη μας χαρά τον ευρύτερο κοινωνικό ρόλο του ποδοσφαίρου.

 
@Photo credits: eurokinissi, ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα