Θετικοί στον κορονοϊό οι προπονητές Σουηδίας και Ουγγαρίας

Gazzetta team
Θετικοί στον κορονοϊό οι προπονητές Σουηδίας και Ουγγαρίας

bet365

Ο Γιάνε Άντερσον και ο Μάρκο Ρόσι δεν θα δώσουν το παρών στα παιχνίδια των εθνικών ομάδων Σουηδίας και Ουγγαρίας αντίστοιχα, αφού βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Ο κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις στο ποδόσφαιρο μεταξύ ποδοσφαιριστών και προπονητών, αφού έθεσε εκτός των επόμενων αγώνων Σουηδίας και Ουγγαρίας τους Γιάνε Άντερσον και Μάρκο Ρόσι αντίστοιχα.

Ο 58χρονος Άντερσον βρέθηκε θετικός στον ιό Covid-19, είναι σε καραντίνα στο σπίτι του και θα χάσει τους αγώνες των Σουηδών με Κροατία (14/11) και Γαλλία (17/11) για το Nations League.

Ο Μάρκο Ρόσι, από την πλευρά του, δεν θα μπορέσει να καθίσει στον πάγκο της Ουγγαρίας για τον τελικό των μπαράζ με την Ισλανδία στην Βουδαπέστη (Πέμπτη 12/11, 21:45), με έπαθλο ένα εισιτήριο για την τελική φάση του Euro2020. Η ουγγρική ομοσπονδία εξήγησε ότι ο 56χρονος Ιταλός μπήκε ήδη σε καραντίνα, μακριά από το υπόλοιπο τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα