Ο Τέβες αρνήθηκε να χαιρετήσει αντίπαλο επειδή είναι οπαδός της Ρίβερ Πλέιτ! (vid)

Ο Τέβες αρνήθηκε να χαιρετήσει αντίπαλο επειδή είναι οπαδός της Ρίβερ Πλέιτ! (vid)

bet365

Η Μπόκα Τζούνιορς αγωνίστηκε στην Κολομβία κόντρα στην Τζούνιορ για το Copa Libertadores και ο Κάρλος Τέβες αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Γκουτιέρες ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ρίβερ Πλέιτ και είναι δηλωμένος οπαδός της.

Η Μπόκα Τζούνιορς δοκιμαζόταν στην Κολομβία κόντρα στην Τζούνιορ στην φάση των ομίλων του Copa Libertadores. Στην Τζούνιορ αγωνίζεται ο Τεόφιλο Γκουτιέρες ο οποίος στο παρελθόν έχει εκφράσει την αγάπη του για την αιώνιο αντίπαλο της Μπόκα, Ρίβερ Πλέιτ, έχοντας μάλιστα φορέσει και την φανέλα της.

Μπράιτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν o Πογκμπά σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μάλιστα, όταν ο Γκουτιέρες αγωνιζόταν στην Αργεντινή με την φανέλα της Ροσάριο Σεντράλ είχε σκοράρει μέσα στο Μπομπονέρα πανηγυρίζοντας με προκλητικό τρόπο κάτι που είχε προκαλέσει την αντίδραση του Τέβες.

«Αυτό που έκανε ο Τεο δεν με εκπλήσσει. Δεν ήταν απαραίτητο να πανηγυρίσει έτσι μπροστά στους οπαδούς μας, όλοι ξέρουμε, όμως, τι είδους άνθρωπος είναι» είχε δηλώσει το 2016 ο Τέβες ο οποίος ξημερώματα Πέμπτης αποφάσισε να μην δώσει το χέρι στον Γκουτιέρες.

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα