Ινφαντίνο: «Δεν πίεσα ποτέ να γίνει το Ρίβερ - Μπόκα»

Gazzetta team
Ινφαντίνο: «Δεν πίεσα ποτέ να γίνει το Ρίβερ - Μπόκα»

bet365

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ιφαντίνο, με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως δεν πίεσε να γίνει ο δεύτερος τελικός του Copa Libertadores ανάμεσα στη Ρίβερ Πλέιτ και τη Μπόκα Τζούνιορος.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Κάλιαρι – Τορίνο! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο δέχτηκε έντονη κριτική μετά τα όσα κυκλοφόρησαν και ήθελαν να πιέζει να γίνει ο δεύτερος τελικός μεταξύ της Ρίβερ Πλέιτ και της Μπόκα Τζούνιορς για το Copa Libertadores, απειλώντας με κυρώσεις τις ομάδες.

Ο Ελβετός παράγοντας με δηλώσεις του στην εφημερίδα La Nation, διέψευσε τα δημοσιεύματα αυτά: «Με αφορμή ψευδείς φήμες που κυκλοφόρησαν, θέλω να επισημάνω πως ποτέ δεν ζήτησα, σε καμία στιγμή, να γίνει οπωσδήποτε ο αγώνας. Δεν απείλησα κανέναν με πειθαρχικές κυρώσεις σε περίπτωση που δεν γίνει ο αγώνας. Κάθε απόφαση που αφορά αυτήν την αναμέτρηση, εξαρτάται από την Conmebol και όχι από την FIFA».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα