Μάχη με τον κορονοϊό δίνει ο θετός πατέρας του Τέβες

Gazzetta team
Μάχη με τον κορονοϊό δίνει ο θετός πατέρας του Τέβες

bet365

Ο θετός πατέρας του Κάρλος Τέβες, Σεγούντο, ταλαιπωρείται εδώ και δύο εβδομάδες από τον κορονοϊό και βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας, με την κατάσταση του να βελτιώνεται σταδιακά.

Ο κορονοϊός δεν αφήνει σε ησυχία τον Κάρλος Τέβες. Πριν από λίγο καιρό, τα πεθερικά του επιθετικού της Μπόκα Τζούνιορς είχαν προσβληθεί από τον ιό Covid-19, αλλά ευτυχώς τον ξεπέρασαν, αν και ταλαιπωρήθηκαν πολύ λόγω της μεγάλης ηλικίας.

Εδώ και δύο εβδομάδες, ο κορονοϊός... επισκέφτηκε τον θετό πατέρα του Απάτσι, Σεγούντο, ο οποίος βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας επειδή ανήκει στις ευπαθείς ομάδες (έχει και διαβήτη), με την κατάσταση του να βελτιώνεται σταδιακά.

Ο Σεγούντο φέρεται να προσβλήθηκε από τον ιό όταν υποβλήθηκε σε μια εξέταση, μετά από επέμβαση που έκανε στον λαιμό τον Φεβρουάριο. Παρ' ότι δεν είναι ο βιολογικός του πατέρας, ο Τέβες τον θεωρεί τέτοιο, αφού αυτός τον φρόντισε στα πολύ δύσκολα παιδικά του χρόνια.

Σύζυγος της Αντριάνα, αδελφής της βιολογικής μητέρας του Τέβες, Φαμπιάνα, οι θείοι μεγάλωσαν τον Κάρλος, ο βιολογικός πατέρας του οποίου δολοφονήθηκε στο «Φουέρτε Απάτσε», την πολύ επικίνδυνη γειτονιά του Μπουένος Άιρες στην οποία μεγάλωσε ο Τέβες.

«Μεγάλωσα με την Αντριάνα και τον Σεγούντο, που είναι ο πατέρας μου» έχει πει επανειλημμένως ο Τέβες, ο οποίος άλλωστε δοκιμάστηκε στην αγαπημένη του Μπόκα, χάρη στις ενέργειες του Σεγούντο, ο οποίος το 2014 έπεσε θύμα απαγωγής, αλλά ευτυχώς η περιπέτεια του έλαβε γρήγορα τέλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα