Ροναλντίνιο: Επιτέλους, ελεύθερος!

Gazzetta team
Ροναλντίνιο: Επιτέλους, ελεύθερος!

bet365

Μετά από σχεδόν έξι μήνες φυλακής και «φυλακής» στην Παραγουάη για μια υπόθεση με πλαστά διαβατήρια, ο Ροναλντίνιο μπορεί να επιστρέψει στην Βραζιλία, μαζί με τον αδελφό και μάνατζερ του, Ρομπέρτο ντε Ασίς.

Η πολύ δυσάρεστη εμπειρία του Ροναλντίνιο στην Παραγουάη έλαβε τέλος. Και αυτό χάρη στον δικαστή Γκουστάβο Αμαρίγια που ανέλαβε την υπόθεση με τα πλαστά διαβατήρια, στην οποία εμπλέκονταν ο άλλοτε σούπερ σταρ των Μπαρτσελόνα και Μίλαν, αλλά και ο αδελφός και μάνατζερ του, Ρομπέρτο ντε Ασίς.

Ο συγκεκριμένος δικαστής, λοιπόν, απάλλαξε επί της ουσίας τα δύο αδέλφια αφού ο Ρόνι θα πρέπει να δωρίσει περί τις 75 χιλιάδες ευρώ σε φιλανθρωπίες, ενώ ο Ρομπέρτο θα πρέπει να δωρίσει με την σειρά του περί τις 90 χιλιάδες ευρώ. Συν τοις άλλοις, ο μεγάλος αδελφός θα πρέπει να δίνει το παρών κάθε τέσσερις μήνες, για τα επόμενα δύο χρόνια, στις δικαστικές αρχές της Βραζιλίας.

Ροναλντίνιο και Ρομπέρτο συνελήφθησαν στις 4 Μαρτίου, πέρασαν έναν μήνα σε φυλακή και, έκτοτε, έμεναν σε κατ' οίκον περιορισμό σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας Ασουνσιόν. Πλέον, 171 ημέρες μετά, ήρθε η ώρα να επιστρέψουν σπίτι τους...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα