«Ο ΠΑΟΚ ζήτησε 6 εκατ. ευρώ για Φερέιρα»! (pic)

«Ο ΠΑΟΚ ζήτησε 6 εκατ. ευρώ για Φερέιρα»! (pic)

Gazzetta team
«Ο ΠΑΟΚ ζήτησε 6 εκατ. ευρώ για Φερέιρα»! (pic)

bet365

Επιμένουν στη Βραζιλία να έχουν το όνομα του Αμπέλ Φερέιρα μεταξύ των βασικών υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία της Παλμέιρας, που έχει τσεκάρει την περίπτωση του Πορτογάλου τεχνικού.

Νέο «χτύπημα» αναφορικά με το ενδιαφέρον της Παλμέιρας για τον Πορτογάλο τεχνικό του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, που φέρεται να είναι μεταξύ των υποψήφιων για τον πάγκο της βραζιλιάνικης ομάδας.

Αυτή τη φορά ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος του Fox Sports Brazil, Λεάντρο Κουεσάντα, σε ανάρτησή του στο Twitter υποστήριξε ότι η Παλμέιρας έκανε κρούση στον Δικέφαλο και πως οι «ασπρόμαυροι» ζήτησαν το ποσό των έξι εκατομμυρίων ευρώ.

«Η Παλμέιρας ενδιαφέρεται τον Πορτογάλο Αμπέλ Φερέιρα από τον ΠΑΟΚ. Η ελληνική ομάδα ζήτησε 6 εκατομμύρια ευρώ. Ο ΠΑΟΚ του Αμπέλ απέκλεισε την Μπενφίκα του Ζεσούς στα προκριματικά του Champions League. Στο παρελθόν, ο Αμπέλ βρισκόταν στην Σπόρτινγκ και στην Μπράγκα», αναφέρει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα