ΑΕΛ, Futsal: Μεταβαίνει στη Βουλγαρία για προετοιμασία ενόψει του προκριματικού γύρου του Ουέφα Futsal Champions League.

Newsroom
ΑΕΛ ΦΟΥΤΣΑΛ
H ομάδα Futsal της ΑΕΛ θα μεταβεί στην Βουλγαρία για προετοιμασία ενόψει του προκριματικού γύρου του Ουέφα Futsal Champions League.

H ανακοίνωση:

Θέλουμε να ενημερώσουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι η ομάδα μας θα μεταβεί στην Βουλγαρία για προετοιμασία ενόψει του προκριματικού γύρου του Ουέφα Futsal Champions League. Η αποστολή της ομάδας μας θα ταξιδέψει την Παρασκευή το πρωί για την Σοφία και θα επιστρέψει την Δευτέρα για να ολοκληρώσει το τρίτο μέρος της προετοιμασίας.

Στη Σόφια θα αντιμετωπίσουμε την πρωταθλήτρια Βουλγαρίας FC Amigo Northwest Futsal σε διπλούς αγώνες που θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Ιουλίου. Oι αγώνες θα είναι τηλεοπτικοί και θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες τις επόμενες μέρες.

ΑΕΛ Futsal 2009

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα