ΑΕΛ: Ήττα και αποκλεισμός από το Futsal Champions League

Newsroom
ael_linz_futsal_24.8.2024.jpg
Δεν τα κατάφερε η ΑΕΛ να προκριθεί στην επόμενη φάση του Futsal Champions League καθώς δέχθηκε την ήττα από την οικοδέσποινα Λινζ με 5-2 και έτσι έμεινε εκτός συνέχειας του θεσμού.

Οι γαλαζοκίτρινοι με απολογισμό 3 βαθμούς τερμάτισαν στην 3η θέση του ομίλου.

Την ήττα με 5-2 από την οικοδέσποινα Λινζ γνώρισε η ΑΕΛ και έτσι έμεινε εκτός από τη συνέχεια του Futsal Champions League

Το παιχνίδι

Το πρώτο μέρος κύλησε αρκετά ισορροπημένο με την ΑΕΛ να έχει κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Οι Αυστριακοί κατάφεραν να προηγηθούν στο 15' λεπτό με την ΑΕΛ να προσπαθεί να βρει γκολ ισοφάρισης πριν την λήξη. Τελικά η Λινζ βρήκε και δεύτερο γκολ δευτερόλεπτο πριν από την λήξη του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ΑΕΛ μπήκε δυνατά και μείωσε με τον Σκαρπάρη στο 25' λεπτό. Η ΑΕΛ πίεσε αρκετά άλλα δεν βρήκε άλλο γκολ οπόταν έπρεπε να ρισκάρει και να αγωνιστεί και με flying goalkeeper. Οι Αυστριακοί ήταν όμως αποτελεσματικοί με αποτέλεσμα να ανεβάσουν το σκορ στο 5-1 με γκολ στο 36', 37' και 38' λεπτό. Η ΑΕΛ καταφέρε να μειώσει λίγο πριν την λήξη με τον Ριαλά.

Έτσι η πρωταθλήτρια μας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της σε ένα δύσκολο όμιλο όπως είχε διαμορφωθεί.

Η τελική βαθμολογία

Λινζ 9
ΑΕΚ 6
ΑΕΛ 3
Αμπερντίν 0

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα