Futsal: Μόνο τέσσερις ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα!

Newsroom
kop_futsal
Με επίσημη ενημέρωσή της η ΚΟΠ, γνωστοποίησε λεπτομέρειες για την φετινή διεξαγωγή του πρωταθλήματος Futsal, με την κλήρωση να γίνεται αύριο και τις συμμετέχουσες ομάδες να ανέρχονται μόλις τέσσερις στον αριθμό.

Η παρακμή στην εγχώρια κυπριακή πραγματικότητα του Futsal συνεχίζεται. Το άθλημα περνάει την απόλυτη πτώση του και αυτό υποδηλώνεται στην οργάνωση του πρωταθλήματος της εφετινής σεζόν.

Ιστορικά σωματεία όπως ο ΑΠΟΕΛ, η Ανόρθωση, ο Παρνασσός Στροβόλου και ο Σπάρτακος Λεμεσού είναι μόνο λίγες από τις ομάδες οι οποίες για διάφορους λόγους, είτε οικονομικούς κυρίως, είτε και διοικητικούς, απέχουν πλέον από τις επίσημες διοργανώσεις Futsal.

Έτσι, το πρωτάθλημα 2024/2025, θα διεξαχθεί με μόλις τέσσερις ομάδες, τον ΑΠΟΕΛ, την ΑΕΚ Λάρνακας, την ΑΕΛ και την Αραράτ. Η κλήρωση της διοργάνωσης είναι προγραμματισμένη για αύριο στις 11 το πρωί.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΚΟΠ:

 

«Ανακοινώνεται ότι η κλήρωση του Πρωταθλήματος Futsal περιόδου 2024 - 2025 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου.

Η διαδικασία της κλήρωσης των αγώνων θα γίνει διαδικτυακά στις 11:00πμ.

Στο νέο Πρωτάθλημα θα λάβουν μέρος τέσερις ομάδες. Η ομάδα Αραράτ, η ΑΕΚ, η ΑΕΛ και η Ομόνοια Λευκωσίας.

Η έναρξη είναι προγραμματισμένη για τις 24 - 25 Οκτωβρίου 2024 και η πρώτη φάση του Πρωταθλήματος θα ολοκληρωθεί στους τέσσερις γύρους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα