Kymco: Προσφορά σε τέσσερα mega scooter

Κώστας Παστρίμας
Kymco: Προσφορά σε τέσσερα mega scooter
Η Kymco προσφέρει τέσσερα κορυφαία mega scooter της σε χαμηλότερες τιμές.

Σκεφτόσουν το τελευταίο διάστημα ότι ήρθε η ώρα να αφήσεις το 125άρι scooter σου και να ψάξεις κάτι μεγαλύτερο ή να μετακομίσεις επιτέλους από τις κουραστικές μοτοσικλέτες στα άνετα scooter; Η Kymco σου προσφέρει μια μοναδική και δελεαστική ευκαιρία να κάνεις τη μεγάλη αλλαγή κατεβάζοντας την τιμή σε τέσσερα πολύ σημαντικά της μοντέλα.

Η Άνοιξη του 2022 μας ήρθε με ευχάριστα νέα από την Kymco καθώς τα X-Τown 300 ABS, X-Town CT300 ABS, Downtown 350 ABS/TCS και DT X360 ABS/TCS, είναι διαθέσιμα σε νέες χαμηλότερες τιμές. Τα συγκεκριμένα μοντέλα έχουν αποδείξει την αξία τους στην αγορά προσφέροντας υψηλά επίπεδα ποιότητας, καλές επιδόσεις, κορυφαία αξιοπιστία και χρηστικότητα. Με τις δελεαστικές τιμές της Kymco το επόμενο σου όχημα θα είναι ένα mega scooter.

Kymco

Το πρώτο στη λίστα της προσφοράς είναι το X-Town 300 ABS το οποίο έχει αγαπηθεί από τους Έλληνες αναβάτες. Το χρηστικό scooter ξεχωρίζει για τον μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα για δύο full face κράνη, την «μοτοσικλετιστική» οδηγική συμπεριφορά και τον αποδοτικό κινητήρα. Ακόμα ένα μοντέλο που έρχεται σε προνομιακή τιμή είναι το X-Town CT300 ABS το οποίο ξεχωρίζει για το μοντέρνο του σχεδιασμό, το επίπεδο πάτωμα και την άνεση στην καθημερινότητα.

Kymco

Το βαρύ πυροβολικό στα mega scooter της Kymco είναι το Downtown 350 ABS/TCS. Πρόκειται για ένα πολυτελές GT scooter το οποίο διακρίνεται για την ποιότητα και την άνεση που προσφέρει. Ο αποδοτικός κινητήρας G5-SC προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις, ενώ το scooter είναι εξοπλισμένο με σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης για μέγιστη ασφάλεια σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης. Το τελευταίο μοντέλα στην προσφορά της Kymco είναι το «φρέσκο» DT X360 το οποίο ανήκει στη νέα γενιά crossover scooter. Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει μεγαλύτερο εύρος δράσης καθώς εκτός από την ευκολία χρήσης στον αστικό ιστό, μπορεί να συνοδεύσει τον αναβάτη σε μια όμορφη βόλτα εκτός πόλης έχοντας τη δυνατότητα να κινηθεί και σε χωμάτινες διαδρομές.

Kymco

Οι τιμές των τεσσάρων μοντέλων της Kymco διαμορφώνονται ως εξής:

Kymco X-Town 300 ABS: Νέα τιμή στα 4.695€ (από 4.960€)
Kymco X-Town CT300 ABS: Νέα τιμή στα 4.895€ (από 5.165€)
Kymco Downtown 350i ABS/TCS: Νέα τιμή στα 5.695€ (από 5.895€)
Kymco DT X360 ABS/TCS: Νέα τιμή στα 5.745€ (από 5.995€)

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!