Μπερσής και Κουτσουμπός μιλούν στο Gazzetta για την περιπέτεια του Ράλλυ Ντακάρ (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Μπερσής και Κουτσουμπός μιλούν στο Gazzetta για την περιπέτεια του Ράλλυ Ντακάρ (vid)
Το ελληνικό πλήρωμα μεταφέρει εμπειρίες από την πρώτη του συμμετοχή στην πιο σκληρή αγωνιστική δοκιμασία στον πλανήτη.

Οι Βαγγέλης Μπερσής και Φώτης Κουτσουμπός έγραψαν ιστορία, καθώς έγιναν το πρώτο πλήρωμα από την Ελλάδα που συμμετείχε στη θρυλική δοκιμασία του Ράλλυ Ντακάρ!

Μετά από δύο εβδομάδες μαχών στις ερήμους της Σαουδικής Αραβίας και μία Οδύσσεια 12 ειδικών διαδρομών σε αφιλόξενα εδάφη, κατάφεραν να φτάσουν στην αγωνιστική Ιθάκη, τον τερματισμό της Τζέντα.

Μπερσής και Κουτσουμπός

Το ελληνικό πλήρωμα συμμετείχε στην κατηγορία Dakar Classic, στην οποία συμμετέχουν αγωνιστικά που έχουν οργώσει την έρημο στο πλαίσιο Ντακάρ που έχουν λάβει χώρα την προηγούμενη χιλιετία.

Έτρεχαν με ένα Mitsubishi Pajero Evolution προετοιμασμένο από την ιταλική ομάδα Ralliart και κατέλαβαν την 50η θέση!

Μπερσής και Κουτσουμπός

Τώρα που… κάθισε η σκόνη, ο Βαγγέλης και ο Φώτης βρέθηκαν στα studio του gMotion by Gazzetta, σε μία κοινή εξομολόγηση όσων βίωσαν στην Αραβική Χερσόνησο!

Το πολύπειρο αγωνιστικό δίδυμο μοιράζεται εμπειρίες και εικόνες από την πρώτη συμμετοχή του σε αυτή την περιπέτεια, μιλάει για την δύσκολη και ταχεία προετοιμασία, τις απαιτήσεις του αγώνα, τα συναισθήματα και τις προκλήσεις που βρήκαν μπροστά τους, «ταξιδεύοντάς» μας με τα λόγια τους!

Τι είναι το Ράλλυ Ντακάρ για όσους το έχουν ζήσει από κοντά; Γιατί σα τραγούδι σειρήνας τους καλεί να επιστρέφουν κάθε χρόνο στην έρημο; Θα τους δούμε και στο Ντακάρ του 2023;

Δείτε αυτή την ενδιαφέρουσα συνέντευξη, στο video που ακολουθεί…

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!