To νέο Top Gun «απογειώνεται» με Porsche (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
To νέο Top Gun «απογειώνεται» με Porsche (vid)
Η γερμανική εταιρεία έχει δυναμική παρουσία στην πολυαναμενόμενη ταινία με τον Τομ Κρούζ.

Απομένουν δυόμιση μήνες για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας Top Gun: Maverick και είμαστε σίγουροι πως μετράτε κι εσείς τις ημέρες αντίστροφα για την 27η Μαΐου! Και απόψε θα μοιραστούμε μαζί σας ένα video που θα κάνει ακόμα πιο έντονη την προσμονή.

Πέραν των επίσημων video trailers για την προώθηση της πολυαναμενόμενης συνέχειας του θρυλικού Top Gun του 1986, η Porsche δημοσίευσε το δικό της και μας ξεσήκωσε! Προσέξτε γιατί.

Περιλαμβάνει πολλά πλάνα που έχουμε δει στην έως τώρα προώθηση από την Paramount Pictures αλλά έχει και κάποια που προβλήθηκαν για πρώτη φορά. Όπως για παράδειγμα τη σκηνή όπου ο «Maverick», κατά κόσμον Τομ Κρουζ, βουτά με το μαχητικό του αεροσκάφος κάτω από μία γέφυρα!

Top Gun: Maverick

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Για τους petrolheads όλου του κόσμου, το video «Top Gun: Maverick x Porsche» αποκαλύπτει πολύ περισσότερα. Την επανασύνδεση του brand με τον ήρωα και την ταινία. Πριν από 26 χρόνια ήταν μία εμβληματική Porsche 956 Speedster που συμπρωταγωνιστούσε σε μία από τις πιο ξεχωριστές σκηνές επί… εδάφους.

Αυτή τη φορά, είναι επίσης ένα στολίδι από το παρελθόν, μία θρυλική, ασημί 911 S που στέκει αγέρωχη κλέβοντας λίγη από τη λάμψη της Τζένιφερ Κόνελι.

Top Gun: Maverick

«Porsche και Top Gun. Μαζί ξανά», είναι το σλόγκαν που ακολουθεί, με όλο το video να ενώνει αυτούς τους δύο κόσμους που έχουν ως κοινούς παρονομαστές την αδρεναλίνη και τις έντονες συγκινήσεις. Έτσι, βλέπουμε να εναλλάσσονται μαχητικά αεροσκάφη με… ρουκέτες εδάφους, όπως η τελευταία 911 αλλά και διάφορα άλλα μοντέλα της Porsche, όπως η Taycan Turbo S, η 911 GT3, ακόμα και το συγκλονιστικό πρωτότυπο που ακούει στο όνομα Mission R Concept. Σε ένα συναρπαστικά μονταρισμένο video, που θυμίζει αερομαχία, μόνο που ο αντίπαλος του Τομ Κρουζ τον καταδιώκει από χαμηλά!

Ο ήρωας της ταινίας λέει χαρακτηριστικά: «Νιώθω την ανάγκη. Την ανάγκη για ταχύτητα». Πατήστε play για να τη νιώσετε κι εσείς!

Τη σκηνοθεσία του Top Gun:Maverick έχει αναλάβει ο Τζόζεφ Κοσίντσκι, στην ομάδα παραγωγής είναι όπως και στην πρώτη ταινία ο Τζέρι Μπρουκχάιμερ ενώ πέραν των Κρουζ και Κόνελι, από τη μεγάλη οθόνη θα περάσουν μεταξύ άλλων οι Εντ Χάρις, Βαλ Κίλμερ, Τζον Χαμ, Μάιλς Τέλερ κ.α.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!