Ford: Ηχηρή παρουσία του Fiesta στο The Mall Athens

Ford: Ηχηρή παρουσία του Fiesta στο The Mall Athens

Κώστας Παστρίμας
Ford: Ηχηρή παρουσία του Fiesta στο The Mall Athens
Η Ford κάνει «κατάληψη» στο The Mall Athens με την πλούσια γκάμα κορυφαίων μοντέλων της.

Η Ford κάθε χρόνο κατακλύζει τους ορόφους του The Mall Athens με τα υπέροχα μοντέλα της. Φέτος η θρυλική μάρκα δεν θα μπορούσε να λείπει από το γνωστό πολυκατάστημα με μια σπουδαία γκάμα μοντέλων όπως το αμιγώς ηλεκτρικό Mustang Mach-E, το Explorer Plug-In Hybrid, το Puma και το Ranger.

Εκείνο όμως που βρίσκεται σε περίοπτη θέση και κλέβει την παράσταση στον 3ο όροφο του δημοφιλούς πολυκαταστήματος είναι το νέο Fiesta. Το μοντέλο το οποίο έχει αγαπηθεί από χιλιάδες οδηγούς στην Ελλάδα είναι έτοιμο για το μέλλον καθώς έρχεται με ακόμα πιο εκφραστικό εξωτερικό σχεδιασμό, εξηλεκτρισμένους κινητήρες της οικογένειας EcoBoost Hybrid που συνδυάζονται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, καθώς και τις νέες τεχνολογίες που εμπνέουν στον οδηγό αυτοπεποίθηση, άνεση και υψηλή συνδεσιμότητα σε όλους τους επιβάτες.

Ford

Το νέο Ford Fiesta εξοπλίζεται με ένα πλήθος τεχνολογιών επόμενης γενιάς, όπως είναι για παράδειγμα οι νέοι προβολείς Matrix LED με αντιθαμβωτική λειτουργία (Glare-Free High Beam), ο προσαρμοζόμενος πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών και το σύστημα προειδοποίησης παραβίασης απαγορευτικού
σήματος (Wrong Way Alert). Το μηχανικό σύνολο είναι το γνωστό EcoBoost Hybrid 48V το οποίο συνδυάζεται με 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων ή αυτόματο 7 σχέσεων για απολαυστική οδήγηση, εξαιρετικές επιδόσεις και χαμηλές εκπομπές ρύπων.

Ford

Εκτός από το νέο Fiesta, οι επισκέπτες της έκθεσης της Ford στον 3ο όροφο του The Mall Athens θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία ενός διαδραστικού χώρου με multimedia προβολές στον οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν στους διαδικτυακούς ιστότοπους της εταιρείας και να μυηθούν στις πρωτοποριακές τεχνολογίες και μοντέλα της. Παράλληλα θα υπάρχει η βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού προκειμένου να επιλέξουν και να διαμορφώσουν το μοντέλο που τους αρέσει κλείνοντας άμεσα ένα test ride σε έναν εκπρόσωπο από το δίκτυο της Ford.

Ford

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!