Μία εξωφρενική Pagani Huayra κάνει βόλτες στο Χονγκ Κονγκ (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Μία εξωφρενική Pagani Huayra κάνει βόλτες στο Χονγκ Κονγκ (vid)
Η Pagani Automobili γιορτάζει τα δέκα χρόνια της Huayra σε κάθε άκρη του πλανήτη.

Συνήθως όταν μιλάμε για ένα μοντέλο… δεκαετίας, έχουμε κατά νου κάτι που έχει ήδη φθαρεί και σταδιακά ξεπερνιέται. Όμως η Huayra δεν είναι ένα συνηθισμένο αυτοκίνητο δεκαετίας.

Είναι ένα εντυπωσιακό supercar που ήρθε για να καλύψει ένα τρομακτικό κενό: αυτό που άφησε η θρυλική Pagani Zonda. Και το έκανε επιτυχώς, αφού συναντάμε κατόχους του σε κάθε άκρη του πλανήτη.

Στα σωθικά του βρίσκεται ένας V12 Twin-Turbo κινητήρας χωρητικότητας 5980 κυβικών εκατοστών, κατασκευασμένος από τη Mercedes-AMG, που αν θέλει μπορεί να τρελάνει με τα ουρλιαχτά του.

Όμως στο video που σας παραθέτουμε και είναι ένα από τα πολλά που ετοίμασε η Pagani Automobili στο πλαίσιο των εορτασμών για τα «γενέθλια» του μοντέλου, εστιάζει στην επιβλητική παρουσία της Huayra.

Το ιταλικό, εξωτικό σε όψη θηρίο, κάνει βόλτες σε μία εξίσου εξωτική τοποθεσία: τους δρόμους του Χονγκ Κονγκ. Το επίκεντρο των οικονομικών εξελίξεων στην Ασία, την ειδική διοικητική παραθαλάσσια περιοχή που βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα της Κίνας και ήταν άλλοτε βρετανική αποικία. Παρότι η συνολική του έκταση είναι 1.110 τετραγωνικά χιλιόμετρα, στους δρόμους του συναντάς συχνά supercars αλλά και πάλι, σαν τη Huayra δεν υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα.

Η συγκεκριμένη είναι σε χρώμα Bronzo Aymara και έκδοση coupe, με το κόστος απόκτησής της να αγγίζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ! Απολαύστε τη στο παρακάτω video…

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!