Τα Highlights του δεύτερου αγώνα IAME Series Greece 2022 (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Τα Highlights του δεύτερου αγώνα IAME Series Greece 2022 (vid)
Δείτε ένα χορταστικό video με τις καλύτερες στιγμές του αγώνα αλλά και δηλώσεις των νικητών.

Ο δεύτερος αγώνας της χρονιάς στο πλαίσιο του IAME Series Greece, του κορυφαίου ιδιωτικού θεσμού karting στην Ελλάδα, ήταν γεμάτος μάχες και θέαμα.

Στοιχεία που αποτυπώνονται με τον καλύτερο τρόπο στο εντυπωσιακό, σχεδόν τετράλεπτο video που σας παραθέτουμε. Κόντρες ρόδα με ρόδα, προσπεράσεις και εναλλαγές συναισθημάτων αλλά και δηλώσεις από τους νικητές σε κάθε κατηγορία και κλάση.

IAME Series Greece

Τον Αντώνη Βούρο (#27, Saganas Team, Birelart) που επικράτησε στην κατηγορία X30 MINI (8-12 ετών), τον Έκτορα Τσέντα (#64, Zorri Motorsport Birelart Greece, Birelart) που πρώτευσε στην Κλάση X30 MINI B (8-10 ετών), τον νικητή της X30 JUNIOR (12-14 ετών) Κωνσταντίνο Αναστασόπουλο (#126, Praga Zahos Karting, Praga), τον Γιάννη Ντάφο (#234, Praga Zahos Karting, Praga) που κυριάρχησε στην X30 SENIOR και τέλος, τον Χρίστο Παπαχριστόπουλο (#362, Praga Zahos Karting, Praga) που είδε πρώτος την καρό σημαία στην X30 MASTER.

Περισσότερα, στο video που ακολουθεί…

Η συνέχεια για το IAME Series Greece 2022 είναι στις 18 Σεπτεμβρίου, πάλι στο Kartodromo, με τον τρίτο γύρο της σεζόν. Εκεί θα κριθούν οι επαθλούχοι κάθε κατηγορίας και παράλληλα, τα εισιτήρια για τους Παγκόσμιους Τελικούς (IWF).

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!