LIVE TV: Η μάχη του Μαρκογιάννη στο Σπα για την Ιταλική F4

Πάνος Σεϊτανίδης
LIVE TV: Η μάχη του Μαρκογιάννη στο Σπα για την Ιταλική F4
Δείτε τον πρώτο αγώνα του Τζώρτζη Μαρκογιάννη για την Ιταλική F4 στη θρυλική πίστα.

Μία σεζόν με όνειρα και φιλοδοξίες μόλις αρχίζει για τον Τζώρτζη Μαρκογιάννη! Έχοντας ολοκληρώσει τις σχολικές του υποχρεώσεις, ο 17χρονος οδηγός ξεκινά τη φετινή δοκιμασία του στο άκρως ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα της Ιταλικής Formula 4 Powered by Abarth!

Σε ένα grid 36 οδηγών όπου ξεχειλίζει το ταλέντο, με εκπροσώπους από τις ακαδημίες των Red Bull, Ferrari, Mercedes αλλά και γιούς πρώην οδηγών της Formula 1, όπως είναι ο Αυστριακός Τσάρλι Βουρτς και ο Βραζιλιάνος Έμερσον Φιτιπάλντι Τζούνιορ.

Ο Έλληνας οδηγός ταξίδεψε στο θρυλικό Σπα, μία άκρως απαιτητική πίστα μήκους 7 χιλιομέτρων, την οποία δυστυχώς επισκέπτεται για πρώτη φορά στην καριέρα του. Δούλεψε εκτενώς στον προσομοιωτή αλλά δεδομένου πως αυτή είναι και η πρώτη συμμετοχή του με τα νέας γενιάς μονοθέσια της Formula 4, που απαιτούν εντελώς διαφορετικό στιλ οδήγησης, οι κατατακτήριες δοκιμές δεν κύλησαν ιδανικά.

Έτσι ο Μαρκογιάννης που αγωνίζεται και φέτος με τα χρώματα της CRAM Motorsport, θα εκκινήσει 33ος και θα έχει μπροστά του 30 λεπτά και ένα γύρο, για να κάνει αυτό που ξέρει καλά: να κερδίζει θέσεις στον αγώνα!

Δείτε LIVE τον αγώνα του Μαρκογιάννη στο Σπα, πατώντας play στο video που ακολουθεί…

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!