Formula 1, Γαλλία: Ο τέλειος γύρος που χάρισε την pole στον Λεκλέρ (video)

Πάνος Σεϊτανίδης
Formula 1, Γαλλία: Ο τέλειος γύρος που χάρισε την pole στον Λεκλέρ (video)
Δείτε την αλάνθαστη οδήγηση του οδηγού της Ferrari που του χάρισε την 16η pole στην F1.

Μπορεί βαθμολογικά να είναι στη δεύτερη θέση πληρώνοντας προβλήματα αξιοπιστίας και λάθη στρατηγικής της Scuderia Ferrari, όμως δίχως αμφιβολία, ο Σαρλ Λεκλέρ είναι φέτος ο «βασιλιάς» των κατατακτήριων δοκιμών!

Στις δώδεκα έως τώρα μονομαχίες, ο Μονεγάσκος έχει κατακτήσει επτά pole positions, με πιο πρόσφατη αυτή στο Grand Prix Γαλλίας, ανεβάζοντας τη συνολικό συγκομιδή του στην καριέρα του στη Formula 1, στις 16!

Ο Λεκλέρ ήταν ταχύτερος στην πρώτη προσπάθειά του κατά τη διάρκεια του Q3 στην πίστα Πολ Ρικάρ αλλά δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Μαξ Φερστάπεν με τη δεύτερη. Με αρωγό και τον teammate του, Κάρλος Σάινθ, που του έδωσε tow στην πορεία του γύρου, κατέβασε την απόλυτη επίδοση στο 1.30.872!

Δείτε τον εντυπωσιακό γύρο της pole στο μήκους 5.842m σιρκουί του Λε Καστελέ, από τη θέση του οδηγού!

Η δωδέκατη μονομαχία του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα, ώρα Ελλάδας. Το Gazzetta θα «πατήσει γκάζι» από νωρίς, με όλα όσα πρέπει να ξέρετε ενόψει του αγώνα του Πολ Ρικάρ. Μάλιστα, θα έχουμε τρία LIVE, τα δύο εκ των οποίων στο Instagram!

Στις 15.40 ξεκινά το γραπτό LIVE του gazzetta.gr, με περιγραφή Στάθη Κοκορόγιαννη και σχόλιο από τον Πάνο Σεϊτανίδη. Με όσα θα συμβαίνουν στο Λε Καστελέ, ειδήσεις, παρασκήνιο, φωτογραφίες και videos.

GP Γαλλίας LIVE

Όσο για το Instagram, ισχύει το σταθερό πλέον, διπλό ραντεβού στο account του Gazzetta! Στις 15.55 με το «THE GRID» όπου ο Πάνος Σεϊτανίδης δίνει τις τελευταίες πληροφορίες και περιγράφει την εκκίνηση του αγώνα και μετά, στις 18.30 υποδέχεται τον Τάκη Πουρναράκη και αναλύουν όσα συνέβησαν στο Grand Prix, στο «F1 POST RACE SHOW». Μη τα χάσετε!

Φωτογραφίες: Scuderia Ferrari

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!