Formula 1: To πρόγραμμα των επόμενων αγώνων

Formula 1: To πρόγραμμα των επόμενων αγώνων
Το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 συνεχίζει να περιοδεύει στην Ευρώπη και ετοιμάζεται για τον τελευταίο αγώνα πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα.

Μετά το GP Γαλλίας και όσα έγιναν εκεί, η Formula 1 ετοιμάζεται για τον τελευταίο αγώνα πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα στο καλεντάρι. Προτού ομάδες και οδηγοί στρέψουν την προσοχή στο απαραίτητο διάστημα αναγκρότησης, υπάρχει μία ακόμα δοκιμασία και στόχος είναι η επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος εντός πίστας.

Επόμενος αγώνας λοιπόν είναι το Grand Prix Ουγγαρίας, που θα διεξαχθεί στην πίστα του Χανγκάρορινγκ, το τριήμερο 29-31 Ιουλίου. Η πίστα αυτή έχει το προσωνύμιο «Μονακό δίχως μπαριέρες», με τις κλειστές στροφές και τη στενή της φύση να προσφέρει δραματικούς αγώνες αλλά να αποτελεί και μία πολύ ιδιαίτερη πρόκληση στους οδηγούς.

Ακολουθούν τρία Σαββατοκύριακα δίχως αγωνιστική δράση, με τις μάχες να ξεκινούν ξανά στα τέλη Αυγούστου με τo Grand Prix Βελγίου στο θρυλικό Σπα, στις 26-28 του μήνα. Εκεί οι οδηγοί, με γεμάτες πλέον τις μπαταρίες, θα είναι αντιμέτωποι με το μοναδικό triple header αγωνιστικών τριημέρων του 2022.

«Δίχως ανάσα» το τσίρκο της Formula 1 θα μεταφερθεί λίγο πιο ανατολικά, για το Grand Prix Ολλανδίας στην πίστα του Ζάντβορτ το τριήμερο 2-4 Σεπτεμβρίου. Εκεί, ο «πορτοκαλί στρατός» είναι έτοιμος να υποδεχθεί τον παγκόσμιο πρωταθλητή, Μαξ Φερστάπεν. Η συνέχεια θα είναι στη θρυλική Μόντσα, στις 9-11 Σεπτεμβρίου για το Grand Prix Ιταλίας, εκεί όπου οι διεκδικητές του πρωταθλήματος ετοιμάζονται να τεθούν απέναντι σε μία κατακόκκινη εξέδρα που θέλει όσο τίποτα τη Scuderia Ferrari να διαπρέψει.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων

GP Ουγγαρίας
29-31 Ιουλίου
Ώρα έναρξης (Ελλάδας): 16:00

GP Βελγίου
26-28 Αυγούστου
Ώρα έναρξης (Ελλάδας): 16:00

GP Ολλανδίας
2-4 Σεπτεμβρίου
Ώρα έναρξης (Ελλάδας): 16:00

GP Ιταλίας
9-11 Σεπτεμβρίου
Ώρα έναρξης (Ελλάδας): 16:00

Φωτογραφίες: Scuderia Ferrari

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!