Kymco: Νέα έκδοση στο δημοφιλές Agility S

Κώστας Παστρίμας
Kymco: Νέα έκδοση στο δημοφιλές Agility S
Η Kymco προσθέτει στην γκάμα των Agility μια νέα μεγαλύτερη έκδοση με πλουσιότερο εξοπλισμό.

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 η Kymco είχε παρουσιάσει ένα εντελώς ανανεωμένο Agility S 125, δίνοντας νέα πνοή στο δημοφιλές της scooter. Η επιτυχία του 125αριού ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα η Kymco να προχωρήσει στην παρουσίαση του μεγαλύτερου «αδερφού» Agility S 200. Το scooter ακολουθεί σχεδιαστικά τη γνωστή δομή του Agility S με έντονη επιρροή από την ιταλική σχεδιαστική σχολή η οποία δίνει έμφαση στην φινέτσα, την κομψότητα και την πολυτέλεια.

Kymco

Χαρακτηριστικό σημείο του Agility S 200 είναι η μάσκα στην οποία συναντάμε τα ιδιαίτερα φωτιστικά σώματα LED και την επιθετική σχεδίαση των πλαστικών. Όπου και αν κοιτάξεις το Agility S 200 είναι γεμάτο «νεύρα» και γωνίες στοιχείο που του δίνει πιο αθλητική εμφάνιση, ενώ παράλληλα εμπνέει μια πολυτέλεια χάρη στην καλή ποιότητα των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί.

Kymco

 

Στο κομμάτι του κινητήρα η Kymco έχει εμπιστευθεί τον δοκιμασμένο μονοκύλινδρο των 163 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 11,6 ίππους και 11,8Nm ροπής. Είναι ομαλός στη λειτουργία με καλές επιδόσεις και οικονομία στο καύσιμο με την κατανάλωση να κυμαίνεται στα 3 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. Αυτό σημαίνει ότι με το ρεζερβουάρ των 7 λίτρων μπορεί να διανύσει κάποιος περισσότερα από 230 χιλιόμετρα. Στις αναρτήσεις συναντάμε ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο μονά αμορτισέρ πίσω τα οποία συνεργάζονται με ένα στιβαρό πλαίσιο και ισχυρά φρένα με σύστημα ABS. Οι τροχοί είναι 16 ιντσών εμπρός και 14 ιντσών πίσω, ενώ το βάρος περιορίζεται στα 126 κιλά.

Kymco

Όσο για τον εξοπλισμό, το Agility τα έχει όλα καθώς διαθέτει USB θύρα φόρτισης, πρίζα 12V, επίπεδο πάτωμα, χώρο αποθήκευσης για ένα κράνος κάτω από τη σέλα, άγκιστρο για μεταφορά χειραποσκευών και LCD οθόνη πληροφοριών. Το Agility S 200 διατίθεται στην τιμή των 2.995 ευρώ τοις μετρητοίς και σε τρεις χρωματισμούς: Petrol/Blue, Golden Grey και Graphite Matt. Καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων και η απόκτησή του μπορεί να γίνει και μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της
αντιπροσωπείας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!