Formula 1: Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων

Πάνος Σεϊτανίδης
Formula 1: Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων
Μετά τη μάχη στην Ιταλία, η F1 αποχαιρετά την Ευρώπη και ταξιδεύει προς την Ανατολή.

Το Grand Prix της Formula 1 στο «Ναό της Ταχύτητας», την ιστορική πίστα της Μόντσα, ολοκλήρωσε ένα απαιτητικό για ομάδες και οδηγούς triple header. Και αυτή η τριπλή πρόκληση επί ευρωπαϊκού εδάφους, σήμανε και το τέλος της σεζόν για τη Γηραιά Ήπειρο.

Από εδώ και πέρα, ο μαγικός κόσμος της F1 επισκέπτεται την Ασία, τη Βόρεια και την Κεντρική Αμερική αλλά και τη Μέση Ανατολή, στο πλαίσιο της τελικής ευθείας της σεζόν που περιλαμβάνει έξι αγώνες.

Μετά την ματαίωση του Grand Prix της Ρωσίας, έχει δημιουργηθεί διάλειμμα δύο εβδομάδων, το οποίο εξασφαλίζει την απαιτούμενη ανασυγκρότηση για το καραβάνι της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Μαξ Φερστάπεν

Τι περιλαμβάνει λοιπόν η συνέχεια του προγράμματος; Δύο συνεχόμενους αγώνες στην Ασία. Πρώτα στο φαντασμαγορικό νυχτερινό σκηνικό της Μαρίνα Μπέι στην εξωτερική Σιγκαπούρη κι έπειτα, τη δοκιμασία στη θρυλική Σουζούκα της Ιαπωνίας.

Θα ακολουθήσει διάλειμμα μίας εβδομάδας, πριν το ταξίδι προς τη Δύση. Αρχικά για τον αγώνα στο Circuit of the Americas, στο Όστιν των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, και εν συνεχεία για το πάντα κατάμεστο σιρκουί Ερμάνος Ροντρίγκες, στην Πόλη του Μεξικού.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες των επόμενων GP

GP Σιγκαπούρης
30 Σεπτεμβρίου-2 Οκτωβρίου
Ώρα έναρξης (Ελλάδας): 15:00

GP Ιαπωνίας
7-9 Οκτωβρίου
Ώρα έναρξης (Ελλάδας): 08:00

GP Η.Π.Α.
21-23 Οκτωβρίου
Ώρα έναρξης (Ελλάδας): 22:00

GP Μεξικού
23-30 Οκτωβρίου
Ώρα έναρξης (Ελλάδας): 22:00

Grand Prix Μεξικού

Φωτογραφίες: Red Bull Content Pool, Alpine

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!