Πέθανε η μητέρα του Βίκτορ Στίμαν δύο μέρες μετά το θάνατο του γιου της

Πέθανε η μητέρα του Βίκτορ Στίμαν δύο μέρες μετά το θάνατο του γιου της
Η μητέρα του άτυχου Ολλανδού αναβάτη της Supersport 300, δεν άντεξε την απώλεια του γιου της και έφυγε από τη ζωή μόλις δύο ημέρες μετά

Η τραγωδία της οικογένειας Στίμαν δεν έχει τέλος. Πριν από λίγες ημέρες, ο Βίκτορ Στίμαν είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα πολύ άσχημο συμβάν, στο πλαίσιο του αγώνα του Πορτιμάο για το πρωτάθλημα Supersport 300. Ο 22χρονος Ολλανδός διακομίστηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο του Φάρο, και παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού, υπέκυψε στα τραύματά του, σκορπίζοντας θλίψη στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Δύο ημέρες μετά το θάνατό του γιου της, η μητέρα του Βίκτορ, Φλόρα Φαν Λίμπικ έπαθε καρδιακή προσβολή στο σπίτι της και έφυγε κι αυτή από τη ζωή. Η 59χρονη Φλόρα ήταν η μεγαλύτερη υποστηρικτής του Βίκτορ, καθώς ήταν μαζί του σε όλους τους αγώνες. Το τραγικό αυτό γεγονός ανακοίνωσε η ίδια η οικογένεια.

Οι σκέψεις μας είναι με τον Βίλεμ Στίμαν και όλους τους κοντινούς του ανθρώπους στις δύσκολες αυτές στιγμές. Η ευχή όλων μας είναι να μην υπάρξει ξανά θάνατος εντός πίστας, σε οποιαδήποτε μορφή μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!