Sebastien Loeb Racing και Polaris ενώνουν τις δυνάμεις τους

Κώστας Παστρίμας
Sebastien Loeb Racing και Polaris ενώνουν τις δυνάμεις τους
Η αγωνιστική ομάδα του Sebastien Loeb θα συνεργαστεί με την Polaris στο πρωτάθλημα Rally Raid 2023.

Οι αγώνες Rally Raid, συμπεριλαμβανομένου του Rally Dakar, είναι από τους σημαντικότερους για τον Σεμπάστιαν Λέμπ και τον συνιδρυτή της ομάδας Sebastien Loeb Racing, Ντομινίκ Χάινζ. Η ομάδα αποφάσισε το 2023 να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα στην κατηγορία των SSV T4 και θα συνεργαστεί με την Polaris για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Για περισσότερα από δέκα χρόνια, η Sebastien Loeb Racing συνεργάστηκε με έμπειρους οδηγούς για να μοιραστεί την τεχνογνωσία και να βελτιώσει τις επιδόσεις της. Η κατηγορία SSV T4 έχει αποδειχθεί πολύ ανταγωνιστική, επιτρέποντας στις ομάδες να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και επομένως είναι λογικό η ομάδα Sebastien Loeb Racing να στραφεί στην έμπειρη Polaris για να πετύχει τους στόχους της.

Lorenzo

Η Polaris Off-Road Vehicles και η ομάδα του επί εννέα φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή του WRC ανακοίνωσαν αυτή τη νέα συνεργασία που έχει ξεκάθαρο στόχο την κορυφή στα SSV στο πρωτάθλημα Rally Raid. Θυμίζουμε ότι η Polaris έχει κερδίσει 6 φορές την κατηγορία SSV του Rally Dakar.

polaris

Ο Γάλλος, θρύλος του WRC, τόνισε: «Η SLR στο Ντακάρ είναι μια νέα περιπέτεια! Νομίζω ότι είναι μια μεγάλη πρόκληση να την αντιμετωπίσεις. Είναι ένας δύσκολος, μακροχρόνιος αγώνας αντοχής που αναδεικνύει τη συνεργασία μεταξύ της ομάδας, των οδηγών της και των υποστηρικτών της. Είναι υπέροχο που μπορούμε να ασχοληθούμε με αυτόν τον τομέα με τη SLR. Ο Ντομινίκ ξεκίνησε στο Ντακάρ ως αναβάτης μοτοσικλέτας και ήταν σημαντικό για αυτόν να επιστρέψει σε αυτό το πρόγραμμα μια μέρα. Η ευκαιρία να συνεργαστούμε με έναν κατασκευαστή όπως η Polaris είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική για εμάς. Η εκμετάλλευση των οχημάτων της Polaris είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα μαζί, οπότε γιατί να μην κερδίσουμε την κατηγορία στο μέλλον».

polaris

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!