Formula 1, Πέρεζ: «Αν ο Φερστάπεν έχει δύο πρωταθλήματα, το οφείλει σε μένα»

Formula 1, Πέρεζ: «Αν ο Φερστάπεν έχει δύο πρωταθλήματα, το οφείλει σε μένα»
Το... τρίτο ημίχρονο του Grand Prix Βραζιλίας επιφύλασσε μεγάλη ένταση στην ομάδα της Red Bull Racing. Αιτία η άρνηση του Μαξ Φερστάπεν να αφήσει τον Σέρχιο Πέρεζ να τον περάσει, παρά την εντολή της ομάδας τους.

Τα... μαχαίρια βγήκαν για τα καλά στο στρατόπεδο της Red Bull Racing, αμέσως μετά τον προτελευταίο αγώνα της σεζόν. Αιτία στάθηκε η άρνηση του Μαξ Φερστάπεν να δώσει πίσω την 6η θέση στον teammate του, Σέρχιο Πέρεζ.

Λίγο νωρίτερα ο Ολλανδός είχε περάσει τον Μεξικάνο, με εντολή από την ομάδα του να προσπαθήσει να περάσει τον Λεκλέρ ώστε να του στερήσει τους βαθμούς της 4ης θέσης. Λεκλέρ και Πέρεζ μάχονται για τη 2η θέση στη βαθμολογία των οδηγών και κάθε βαθμός μετράει.

Καθώς ο Φερστάπεν δεν μπορούσε να φθάσει τους οδηγούς μπροστά του, του ζητήθηκε στον ασύρματο από την ομάδα του να δώσει πίσω την 6η θέση. Η στάση του παγκόσμιου πρωταθλητή προκάλεσε την αντίδραση του Πέρεζ, ο οποίος σχολίασε αμέσως τον τερματισμό «ο Φερστάπεν έδειξε ποιος πραγματικά είναι».

Ο Μεξικάνος δεν σταμάτησε εκεί, καθώς όταν ρωτήθηκε σχετικά από τηλεοπτικό δίκτυο μετά το τέλος του αγώνα, χαρακτήρισε ουσιαστικά αχάριστο τον Φερστάπεν. «Μου προκαλεί έκπληξη, δεν ξέρω τι έγινε, ειδικά για όλα όσα έχω κάνει για εκείνον. Νομίζω ότι αν έχει δύο πρωταθλήματα το χρωστάει σε μένα».

Απομένει ένας αγώνας την προσεχή Κυριακή (20/11) στο Άμπου Ντάμπι, για να δούμε αν θα ολοκληρωθεί με ένταση η σεζόν ανάμεσα στους δύο οδηγούς της αυστριακής ομάδας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!