Formula 1: Με ειδικό χρωματισμό η McLaren στο φινάλε της σεζόν

Formula 1: Με ειδικό χρωματισμό η McLaren στο φινάλε της σεζόν
Η McLaren επέλεξε να γιορτάσει τον τελευταίο αγώνα της F1 για στο 2022, με έναν ειδικό χρωματισμό στην MCL36.

Όπως έκανε στη Σιγκαπούρη και στην Ιαπωνία, έτσι και στο Άμπου Ντάμπι, η ομάδα της McLaren θα κάνει μία ιδιαίτερη εμφάνιση. Από τον Cypberpunk σχεδιασμό της MCL36, η βρετανική ομάδα περνά σε έναν πιο εξωτικό, που ταιριάζει απόλυτα με τον αγώνα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Το νέο αυτό livery δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το βασικό της χορηγό, τη Vuse, με τις διαφορές να είναι εμφανείς στην εμπρός αεροτομή, στα sidepod και το αμάξωμα της MCL36.

Οι ειδικοί χρωματισμοί της McLaren της έχουν φέρει αρκετό γούρι όταν τους έχει επιχειρήσει. Το 2021 αγωνίστηκε με τα χρώματα της Gulf στο Grand Prix Μονακό, όπου ο Λάντο Νόρις ανέβηκε στο βάθρο των νικητών. Νωρίτερα στο 2022 και συγκεκριμένα στο Grand Prix Σιγκαπούρης, το Cyberpunk livery της ομάδας του Ουόκιν έφερε επίσης τύχη, με τους Λάντο Νόρις και Ντάνιελ Ρικάρντο να τερματίζουν στις θέσεις 4 και 5.

McLaren Άμπου Ντάμπι

Με έναν αγώνα να απομένει για το τέλος της σεζόν, η McLaren βρίσκεται στην 5η θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, μόλις 19 βαθμούς πίσω από την 4η Alpine. Οι δύο ομάδες μονομαχούν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, όμως στο Grand Prix Βραζιλίας η γαλλική ομάδα κατάφερε να μαζέψει 14 βαθμούς, ενώ η βρετανική ομάδα δεν βαθμολογήθηκε.

Θα καταφέρει η McLaren να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα, ώστε να κερδίσει την 4η θέση στο πρωτάθλημα; Η απάντηση στο Grand Prix Άμπου Ντάμπι, για το οποίο μπορείτε να ακολουθείτε όλες τις εξελίξεις από το gMotion by Gazzetta.

Φωτογραφίες McLaren

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!