LIVE TV: Παρακολουθήστε το 2ο Green Transport Conference

Newsroom
LIVE TV: Παρακολουθήστε το 2ο Green Transport Conference
Στο επίκεντρο του συνεδρίου που πραγματοποιείται στην Πάτρα βρίσκεται η ανάγκη για στροφή στην «πράσινη» μετακίνηση.

Με κορυφαίους ομιλητές, όπως η Αλεξάνδρα Σδούκου (Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών), ο Γιάννης Ξιφαράς (Γενικός Γραμματέας Μεταφορών) και ο Στάθης Σταθόπουλος (Πρόεδρος Πράσινου Ταμείου), διεξάγεται την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 στο Royal Patras το Green Transport Conference.

Το συνέδριο έχει ώρα έναρξης στις 10 π.μ. και διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από την εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, τη ΦΙΛΜΠΑ, το pelop.gr σε συνδιοργάνωση με το ΤΕΕ/ΤΔΕ, Τεχνικό Επιμελητήριο - Τμήμα Δυτικής Ελλάδος και Content Partner τη Hellenic Association for Energy Economics (ΗΑΕΕ).

Στόχος του Green Transport Conference είναι μέσα από κύκλους συζήτησης με τη συμμετοχή εκπροσώπων της κεντρικής πολιτικής σκηνής, του ιδιωτικού τομέα και του ακαδημαϊκού χώρου να αναδειχθούν θέματα για το πράσινο μέλλον στην μετακίνηση και τις μεταφορές στην Δυτική Ελλάδα αλλά και την επικράτεια γενικότερα.

Οι εργασίες του Συνεδρίου περιλαμβάνουν τις εξής ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες:

* Πράσινη Μετακίνηση στην Ελλάδα (10:30-11:15)
* Καινοτόμες τεχνολογίες ηλεκτροκίνησης (11:15-12:00)
* Η Ηλεκτροκίνηση στον δρόμο σήμερα και αύριο (12:00-13:15)
* Παράλληλη δράση: Παρουσίαση Ηλεκτρικών Οχημάτων & Οχημάτων κινούμενων με Φυσικό Αέριο – Οδηγική εμπειρία (13:15-14:30)
* Εναλλακτικές μορφές «πράσινης» μετακίνησης (14:30-15:15)
* Αστικός Ιστός και Μείωση Περιβαλλοντικού Αποτυπώματος – Best Practice (15:15-16:00)

Στο τέλος της διαδικασίας θα υπάρξουν παρεμβάσεις που θα εστιάσουν σε όλες τις πτυχές που αφορούν τον τομέα της πράσινης μετακίνησης, συνδέοντάς την και με την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και με όλες τις πιθανές ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις και την οικονομία γενικότερα από τα εναλλακτικά καύσιμα, την ηλεκτροκίνηση, το φυσικό αέριο και το υδρογόνο. Το Green Transport Conference θα διεξαχθεί φυσικά με παράλληλη live streaming μετάδοση.

Για περισσότερες πληροφορίες, προεγγραφή και το αναλυτικό πρόγραμμα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Συνεδρίου (κόστος εγγραφής: δωρεάν).

Χορηγοί επικοινωνίας του συνεδρίου είναι το Gazzetta και το gMotion.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!