Ferrari κόπηκε στα δύο μετά από τρομακτική σύγκρουση (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Ferrari κόπηκε στα δύο μετά από τρομακτική σύγκρουση (vid)
Το ιταλικό supercar διαλύθηκε στα εξ ων συνετέθη, με τον οδηγό του να χάνει ακαριαία τη ζωή του.

Ένα τρομακτικό δυστύχημα έλαβε χώρα στη νότια Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, με την απώλεια μίας ανθρώπινης ζωής και τον σοβαρό τραυματισμό άλλων δύο επιβατών.

Το απόγευμα του Σαββάτου οι αργές της Κομητείας Όραντζ κλήθηκαν στο σημείο του συμβάντος, στην περιοχή Σιλβεράντο του Limestone Canyon Regional Park. Σύμφωνα με την αστυνομία, η ταχύτητα που είχε αναπτύξει η κόκκινη Ferrari οδήγησε στη σύγκρουση καθώς ο οδηγός της, Ρόμπερτ Νικολέτι, έχασε τον έλεγχο.

Η σύγκρουση με ένα Toyota Venza κι ένα Mazda 3 που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα, ήταν τρομακτική. Το ιταλικό supercar κόπηκε στα δύο, με τον οδηγό του να εκτοξεύεται και να χάνει ακαριαία τη ζωή του.

 

Οι οδηγοί των άλλων δύο οχημάτων τραυματίστηκαν σοβαρά, με τον έναν εξ αυτών να μεταφέρεται με ελικόπτερο στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Χρειάστηκε να περάσουν τέσσερις ώρες ώσπου να καθαριστεί ο δρόμος από τα συντρίμμια και να παραδοθούν ξανά και τα δύο ρεύματα στην κυκλοφορία.

Ο τραγικός απολογισμός και οι σοκαριστικές εικόνες στα video που σας παραθέτουμε, αποτελούν άλλη μία υπενθύμιση των συνεπειών της υπερβολικής ταχύτητας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!