Έτοιμο για περιπέτειες το νέο Voge 525 DSX

Κώστας Παστρίμας
Έτοιμο για περιπέτειες το νέο Voge 525 DSX
H premium κινεζική Voge φέρνει στην Ευρώπη την ανανεωμένη έκδοση 525 DSX με νέο πιο ισχυρό κινητήρα.

Η Voge έχει ξεκινήσει μια ξέφρενη πορεία προς την κορυφή παρουσιάζοντας συνεχώς νέα μοντέλα και μάλιστα ανεβαίνοντας σε μεγαλύτερες κατηγορίες όπως είδαμε να συμβαίνει με το 900DS.

Για το 2023 η κινεζική μάρκα σηκώνει τα μανίκια και στην κατηγορία των μεσαίων adventure παρουσιάζοντας το ανανεωμένο 525 DSX. Πρόκειται ένα μοντέλο βασισμένο στο άκρως επιτυχημένο Voge 500DSX, αλλά με καινούριο κινητήρα και ακόμα πλουσιότερο εξοπλισμό. Το νέο μηχανικό σύνολο είναι δικύλινδρο σε σειρά 494 κ.εκ. και αποδίδει 47 ίππους.

Voge

Είναι συμβατός με την κατηγορία διπλώματος A2 και φυσικά με τις προδιαγραφές ρύπων Euro5. Στο σχεδιαστικό κομμάτι η μοτοσικλέτα είναι σύγχρονη και φέρνει πολύ στα GS της BMW, ενώ ξεκαθαρίζει τις περιπετειώδεις καταβολές της από τις ακτινωτές ζάντες των 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω. Οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός με αυξημένη διαδρομή και ένα μονό αμορτισέρ πίσω, ενώ τα φρένα διαθέτουν ABS.

 

Voge

Η μοτοσικλέτα είναι εξοπλισμένη με σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, αλλά και ABS το οποίο απενεργοποιείται, ενώ διαθέτει δύο επιλογές οδήγησης ECO και Sport. Η οθόνη πληροφοριών είναι επίσης καινούρια και έχει ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης και σύστημα συνδεσιμότητας με smartphone, με τα φώτα να είναι LED, το ίδιο και τα φλας. Αναμένουμε το 525DSX στην Ευρώπη μέσα στο 2023 σε πολύ ανταγωνιστική τιμή.

Voge

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!