Η υβριδική Corvette κάνει ατελείωτο drift στο χιόνι (vid)

Στάθης Κοκκορόγιαννης
Η υβριδική Corvette κάνει ατελείωτο drift στο χιόνι (vid)
Η Chevrolet Corvette E-Ray πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην παραγωγή, με το εξηλεκτρισμένο μοντέλο να κάνει δοκιμές με… drift στο χιόνι.

H Chevrolet σκοπεύει σύντομα να παρουσιάσει επίσημα την υβριδική Corvette. To project αυτό της αμερικανικής φίρμας έχει ξεκινήσει από το 2019, προτού παρουσιαστεί η έκδοση Stingray. H υβριδική Corvette E-Ray, αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024 και βρίσκεται στο τελικό στάδιο δοκιμών.

Θα τοποθετηθεί ανάμεσα στην απλή έκδοση και στην πιο δυνατή, τη Z06. H Corvette E-Ray αναμένεται να διαθέτει τον ατμοσφαιρικό V8 κινητήρα της Stingray και θα αποδίδει 495 ίππους. Το υβριδικό σύστημα θα δίνει κίνηση στους εμπρός τροχούς, με τις μπαταρίες να είναι τοποθετημένες στο δάπεδο. Αυτό σημαίνει πως η συνδυαστική δύναμη αναμένεται να ξεπερνά τους 600 ίππους, όμως είναι άγνωστο προς το παρόν αν θα πλησιάσει τους 670 της Z06.

Οι δύο εκδόσεις αναμένεται να μοιάζουν και εξωτερικά μεταξύ τους σε σύγκριση με την απλή έκδοση της Corvette. Ωστόσο διαφορές θα υπάρχουν στην αεροδυναμική διαμόρφωση, ιδίως στο πίσω μέρος.

Στο πλαίσιο των δοκιμών της, η Corvette E-Ray βρέθηκε να γιορτάζει τις γιορτές των Χριστουγέννων, κάνοντας drift στο χιόνι και μπορείτε να δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!