Ράλλυ Ντακάρ: Αγωνιστικό τυλίχθηκε στις φλόγες (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Ράλλυ Ντακάρ: Αγωνιστικό τυλίχθηκε στις φλόγες (vid)
To Century CR6 έγινε παρανάλωμα του πυρός αλλά ευτυχώς το ολλανδικό πλήρωμα βγήκε εγκαίρως από το φλεγόμενο αγωνιστικό.

Πρόωρο και άδοξο τέλος είχε η παρθενική συμμετοχή του Ολλανδού Μίχελ Κρέμερ στο Ράλλυ Ντακάρ. Ο Ολλανδός που πέρυσι είχε υποστηρικτικό ρόλο στους αδερφούς Κόρονελ που αποτελούν ίσως τις πιο συμπαθείς φιγούρες σε αυτό το θρυλικό ράλλυ, φέτος τόλμησε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του πίσω από το τιμόνι.

Οδηγούσε το δεύτερο Century CR6 της Coronel Dakar Team και είχε στο πλάι του έναν πολύπειρο συνοδηγό – τον Τόμας Ντε Μπόις που μετρούσε ήδη δέκα συμμετοχές, αγωνιζόμενος με μοτοσικλέτα, φορτηγό και αυτοκίνητο.

Όμως 70 χιλιόμετρα μετά την εκκίνηση της πρώτης ειδικής διαδρομής που αφορούσε loop γύρω από το Sea Camp, το αγωνιστικό του ολλανδικού πληρώματος έβγαλε ένδειξη χαμηλής πίεσης καυσίμου. Ακολούθησε έντονη μυρωδιά και.. φλόγες.

Ευτυχώς αμφότεροι βγήκαν εγκαίρως αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να γλιτώσουν την απόλυτη καταστροφή του αγωνιστικού τους.

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί…

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον Κώστα Παστρίμα να συνομιλεί με τον Βασίλη Ορφανό, ο οποίος εξηγεί τις προκλήσεις του δυσκολότερου αγώνα στον πλανήτη, το Ράλλυ Ντακάρ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!