25η Συνάντηση Αθήνας ΦΙΛ.Π.Α. στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Βασίλης Ορφανός
25η Συνάντηση Αθήνας ΦΙΛ.Π.Α. στο Παναθηναϊκό Στάδιο
O Βασίλης Ορφανός εκπροσώπησε το Gazzetta στη συνάντηση των φίλων των κλασικών οχημάτων.

Η ΦΙΛ.Π.Α. (Φίλοι Παλαιού Αυτοκινήτου) που εφέτος συμπληρώνει 51 χρόνια στην υπηρεσία του κλασικού αυτοκινήτου μαζί με την Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασσικής Μοτοσυκλέτας, υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, πραγματοποίησαν την Κυριακή 8 Ιανουαρίου την 25η Συνάντηση της Αθήνας.

φιλπα

Με σύμμαχο έναν καταπληκτικό ηλιόλουστο ουρανό και με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, στο προαύλιο χώρο του Καλλιμάρμαρου Παναθηναϊκού Σταδίου με περισσότερες από 150 συμμετοχές υπέροχων κλασικών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, άνοιξε η αυλαία της νέας χρονιάς.

φιλπα

Οι τυχεροί επισκέπτες που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, η οποία θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες των τελευταίων ετών, μαγεύτηκαν από το όμορφο θέαμα, θαυμάζοντας από κοντά σπάνια αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες μιας άλλης εποχής. Αντί για παράβολο συμμετοχής, όλοι οι παρευρισκόμενοι ιδιοκτήτες πλήρωσαν 10 ευρώ στον σύλλογο «Φλόγα» και, εκτός του κοινωνικού μηνύματος, βοήθησαν στην αρωγή και ενίσχυση του.

φιλπα

Μπορεί να υπερτερούσαν αριθμητικά τα αυτοκίνητα στο Καλλιμάρμαρο, αλλά τα βλέμματα τα μαγνήτισαν οι κλασσικές μοτοσυκλέτες της Ελληνικής Λέσχης Φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας. Ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να συνευρεθούν όλοι οι φίλοι των κλασικών οχημάτων δίνοντας την έναρξη για τη νέα χρονιά.

φιλπα

Ελπίζουμε ότι το 2023 θα είναι μια καλύτερη χρονιά, με υγεία για όλο τον κόσμο. Το Gazzetta συμμετείχε με τον Βασίλη Ορφανό με την ιστορική στρατιωτική μοτοσικλέτα Triumph 3HW. Καλή Χρονιά. Β.Ο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!