Formula 1: H σκληρή προπόνηση του Λεκλέρ στα χιόνια

Κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, οι οδηγοί της Formula 1 επιλέγουν συγκεκριμένα μέρη για να προετοιμαστούν ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Η προπόνηση που κάνουν περιλαμβάνει σκληρές ασκήσεις για ενδυνάμωση των μυών και βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης. Αυτό μπορεί να γίνει σε διάφορες περιοχές όπου το κλίμα διαφέρει σημαντικά.
Έχουμε δει οδηγούς όπως ο Λάντο Νόρις σε μέρη που το θερμόμετρο δείχνει «μείον» και όπως αποδεικνύεται, δεν είναι ο μόνος. Ο οδηγός της Scuderia Ferrari, Σαρλ Λεκλέρ επέλεξε τις ιταλικές Άλπεις για τη φετινή του προετοιμασία. Και ενδεικτικό του πόσο αγαπάει την ιταλική ομάδα, το όνομα του προπονητή του είναι... Αντρέα Φεράρι.
O Λεκλέρ απολαμβάνει την απόδρασή του στα χιονισμένα βουνά, κάνοντας σκι και παράλληλα προπόνηση σε κλειστούς χώρους. Το 2023 είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για εκείνον, καθώς έχει ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα έχει για teammate τον Κάρλος Σάινθ, όμως φέτος θα έχουν νέο διευθυντή. Ο Φρεντ Βασέρ πήρε τη θέση του Ματία Μπινότο και έχει ήδη ξεκινήσει να εργάζεται στο Μαρανέλο. Το νέο μονοθέσιο της Scuderia Ferrari θα αποκαλυφθεί στις 14 Φεβρουαρίου.
Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο την ανασκόπηση του Gazzetta της σεζόν του 2022 για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1, με τους Πάνο Σεϊτανίδη και Κώστα Παστρίμα.
Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!