Formula 1: Η συγκινητική φωτογραφία πατέρα και γιου Σουμάχερ

Πάνος Σεϊτανίδης
Formula 1: Η συγκινητική φωτογραφία πατέρα και γιου Σουμάχερ
Ο Μικ δημοσίευσε στα προσωπικά του social media μία εικόνα που θα αγγίξει τους απανταχού θαυμαστές του Μίκαελ.

Έχουν περάσει ήδη εννέα χρόνια (και μερικές ημέρες) από το ατύχημα που είχε ο Μίκαελ Σουμάχερ κάνοντας σκι στο χειμερινό θέρετρο της Μεριμπέλ, στις γαλλικές Άλπεις. Το χτύπημα στο κεφάλι προκάλεσε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ζημιά η οποία δυστυχώς φαντάζει μη αναστρέψιμη.

Η οικογένεια του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 έχει συνειδητά επιλέξει την οδό της σιωπής, κρατώντας τον Γολγοθά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Βέβαια με τον γιο του, Μικ, σε πρώτο πλάνο αφού ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του και κατάφερε να φτάσει κι αυτός στον μαγικό κόσμο της F1, οι στιγμές που η σκέψη όλων ταξιδεύει στον Μίκαελ, είναι ακόμα περισσότερες.

Μία από αυτές προέκυψε με τη νέα φωτογραφία που ανέβασε o 23χρονος στα προσωπικά του social media. Όπου πιτσιρικάς ακόμα, βρίσκεται στην αγκαλιά του σπουδαίου Μίκαελ. Του μπαμπά.

 

Δεν κρύβει κάποια είδηση αυτό το δημοσίευμα αλλά θαρρούμε πως αυτή η εικόνα, δεν υπάρχει περίπτωση να μη συγκινήσει τους απανταχού θαυμαστές του “Weltmeister”.

#KeepFightingSchumi

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!