Γεμάτο συναίσθημα το βίντεο της «ελληνικής» Benelli (vid)

Κώστας Παστρίμας
Γεμάτο συναίσθημα το βίντεο της «ελληνικής» Benelli (vid)
Η Motoway δημιούργησε ένα εξαιρετικό βίντεο γεμάτο πάθος και άρωμα Ελλάδας.

Η Benelli βρίσκεται σε κατάσταση συνεχούς ανάπτυξης έχοντας κατακτήσει μεγάλο μέρος της ευρωπαϊκής αγοράς με εξαιρετικά μοντέλα και έντονο χαρακτήρα. Η Motoway είναι η επίσημη αντιπροσωπεία της Benelli στην Ελλάδα και έχει βάλει το δικό της λιθαράκι ώστε η ιστορική ιταλική μάρκα να αποκτήσει την φήμη που της αξίζει και στη χώρα μας.

Θέλοντας να τονίσει το πάθος που πηγάζει από τη μάρκα, η Motoway αποφάσισε να δημιουργήσει ένα βίντεο γεμάτο συναίσθημα και ελληνικό άρωμα. Το βίντεο ονομάζεται Gli Amici (Οι Φίλοι) και έχει να κάνει με δύο φίλους οι οποίοι συναντιόνται ξανά έπειτα από αρκετά χρόνια. Οι δύο φίλοι μεγάλωσαν μαζί κάνοντας ποδήλατο στις γειτονιές και πλέον ως ενήλικοι συναντώνται ξανά, οδηγώντας αυτήν τη φορά τις μοτοσικλέτες τους.

Benelli

Στη διάρκεια του βίντεο εμφανίζονται τα πολύ δημοφιλή μοντέλα TRK 502 και TRK 502X της Benelli, όπως και δύο σημαντικά μοντέλα της σειράς Leoncino, τα 800 Trail και 500. Οι αναβάτες που οδηγούν τις μοτοσικλέτες είναι ο Δημήτρης Καμπράνης (της οικογένειας που διαχειρίζεται τη Motoway) και ο Χρήστος Σιδηρόπουλος με τα γυρίσματα να έχουν γίνει σε χωμάτινες, ασφάλτινες, ορεινές και αστικές διαδρομές.

Benelli

Στην προσπάθεια της η Motoway είχε αρωγό την εταιρεία παραγωγής Admine 3.0 και της 365Film. Τέτοιες δουλειές πάντως είναι εξαιρετικά σημαντικές για την εικόνα της χώρας μας στο διεθνές προσκήνιο και δείχνουν πως υπάρχει ποιότητα και μεράκι στις εταιρείες που ασχολούνται με τους δύο τροχούς.

Δείτε το εξαιρετικό βίντεο της Motoway.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!