Αυτή είναι η τιμή της νέας Benelli TRK 702X (vid)

Κώστας Παστρίμας
Αυτή είναι η τιμή της νέας Benelli TRK 702X (vid)
Η Benelli ανακοίνωσε την τιμή της πολυαναμενόμενης TRK 702X η οποία αναμένεται στην Ελλάδα πριν το καλοκαίρι.

Ένα από τα μοντέλα που σίγουρα αναμένεται να μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες είναι το νέο Benelli TRK 702X. Αν αναλογιστούμε την τεράστια επιτυχία του μικρότερου TRK 502X, τότε το αναβαθμισμένο και πιο ισχυρό νέο adventure είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα αποτελέσει αιχμή του δόρατος της ιταλικής μάρκας στην Ευρώπη τους επόμενους μήνες.

Η Benelli, εν αναμονή της έλευσης του μοντέλου, ανακοίνωσε την τιμή του η οποία σίγουρα είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική. Το νέο TRK 702X κοστίζει 8.799 ευρώ, ενώ στην απλή έκδοση TRK 702 η τιμή έχει διαμορφωθεί στις 8.549 ευρώ. Το μοντέλο περιπέτειας είναι διαθέσιμο σε τρεις χρωματισμούς, γκρι, πράσινο και μπεζ με τον βασικό εξοπλισμό του να κάνει τη διαφορά.

Benelli

Το νέο Benelli είναι εξοπλισμένο με TFT οθόνη πληροφοριών με σύστημα συνδεσιμότητας, LED φωτιστικά σώματα, διπλό σταντ, ρυθμιζόμενη ζελατίνα, ρυθμιζόμενο ABS της Bosch και διαφορετικές επιλογές οδήγησης. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία είναι η κάμερα καταγραφής πορείας στο εμπρός μέρος που σίγουρα προσθέτει ένα ξεχωριστό γκάτζετ στη φαρέτρα του αναβάτη.

Benelli

Το TRK 702X κινείται από έναν δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα 698 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 76,2 ίππους και 68 Nm ροπής. Η διάταξη ανάφλεξης είναι στις 180 μοίρες, κάτι που χαρίζει καλές επιδόσεις και ομαλή λειτουργία στο σύνολο, ενώ ο ψεκασμός είναι σύγχρονος της Bosch για μεγαλύτερη οικονομία. Το πλαίσιο είναι ατσάλινο σωληνωτό τύπου χωροδικτύωμα και συνεργάζεται με υψηλού επιπέδου αναρτήσεις της KYB, ενώ τα φρένα είναι της J.Juan.

Βίντεο του TRK 702X.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!