Με αεροδυναμικά φτερά το Voge 250RR (vid)

Κώστας Παστρίμας
Με αεροδυναμικά φτερά το Voge 250RR (vid)
Το μικρό «διαβολάκι» της Voge αναβαθμίζεται και εξοπλίζεται με αεροδυναμικά βοηθήματα και traction control.

Το 2023 ξεκίνησε πολύ δυναμικά για την Voge η οποία εκτός από την δυνατή της γκάμα έχει να επιδείξει και σημαντικές αναβαθμίσεις σε θέματα τεχνολογίας. Η premium κινεζική μάρκα εκτός από τα δημοφιλή on-off μοντέλα διαθέτει στην γκάμα της και μικρά supersport μοντέλα τα οποία φροντίζει να γίνονται όλο και πιο ελκυστικά και ασφαλή.

Απόδειξη των παραπάνω είναι η έλευση για το 2023 του ανανεωμένου 250RR. Το μικρό supersport μοντέλο της Voge από το 2022 είχε δείξει τις προθέσεις του με δυναμικές επιδόσεις και εξαιρετικά οδηγικά χαρακτηριστικά. Πλέον το μοντέλο έρχεται με ακόμα πιο πλούσιο εξοπλισμό με αιχμή του δόρατος τα νέα αεροδυναμικά φτερά στα πλευρικά του φέρινγκ.

Voge

Το πλαίσιο παραμένει ατσάλινο σωληνωτό και οι αναρτήσεις της KYB με ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός. Στο πίσω μέρος έχουμε καινούριο αμορτισέρ με μοχλικό και είναι τοποθετημένο χαμηλότερα στο ψαλίδι. Ο κινητήρας είναι ο γνωστός μονοκύλινδρος των 248 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 30 ίππους και 23 Nm ροπής. Αν αναλογιστούμε το χαμηλό βάρος των 147 κιλών τότε μπορούμε να καταλάβουμε ότι οι επιδόσεις είναι εξαιρετικές.

 

Voge

Σημαντικό στοιχείο της νέας μοτοσικλέτας είναι το σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης το οποίο απενεργοποιείται από έναν διακόπτη στη δεξιά πλευρά του τιμονιού, ενώ ο κινητήρας χρησιμοποιεί σύστημα ηλεκτρονικού γκαζιού (Ride-by-Wire). Ακόμα δεν γνωρίζουμε αν η μοτοσικλέτα ταξιδέψει τελικά μέχρι την Ευρώπη, σίγουρα όμως θα είχε ενδιαφέρον να τη βλέπαμε απέναντι στον σκληρό ανταγωνισμό των Yamaha R3 και CFMoto 300SR.

Βίντεο της Voge 250RR.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!