Royal Enfield Test Ride: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη FanMoto (vid)

Κώστας Παστρίμας
Royal Enfield Test Ride: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη FanMoto (vid)
Στην Ηλιούπολη πραγματοποιείται το επόμενη διοργάνωση test ride στα μοντέλα Royal Enfield.

Η Royal Enfield, μέσω της επίσημης αντιπροσωπείας Muvus, διοργανώνει ακόμα μια εκδήλωση test ride στην Αθήνα. Αυτήν τη φορά η εταιρεία FanMoto (Ηρ. Πολυτεχνείου 8, Ηλιούπολη) θα φιλοξενήσει από τις 24 έως και τις 28 Απριλίου την εκδήλωση προσφέροντας τη δυνατότητα στους φίλους της μοτοσικλέτας να οδηγήσουν τα νέα μοντέλα της Royal Enfield.

Royal Enfield

Στο κατάστημα της Ηλιούπολης οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν από κοντά και να οδηγήσουν το νέο Super Meteor 650. Το νέο cruiser της μάρκας παρουσιάστηκε πριν από μερικούς μήνες και προστέθηκε στην γκάμα των μεγάλων μοντέλων της ινδικής μάρκας δίπλα στα Continental 650 και Interceptor 650. Ο κινητήρας είναι δικύλινδρος 648 κ.εκ. με απόδοση 47 ίππους και 52,3 Nm ροπής και συνεργάζεται με σύγχρονο σύστημα ψεκασμού και 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων.

Royal Enfield

Στην FanMoto θα είναι διαθέσιμο για test ride και το HNTR 350, το όμορφο μοντέλο με την ρετρό αισθητική και την κορυφαία οδηγική συμπεριφορά. Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν και το Classic 350. Οι ενδιαφερόμενοι καλό είναι να κλείσουν ραντεβού για να κρατήσουν τη θέση τους στο test ride event προκειμένου να οδηγήσουν το μοντέλο της αρεσκείας τους. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 210 9955451.

Βίντεο του νέου HNTR 350.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!