Formula 1: Ο Μπραντ Πιτ θα οδηγήσει μονοθέσιο στο Grand Prix του Σίλβερστον!

Κώστας Μπιτσικώκος
Formula 1: Ο Μπραντ Πιτ θα οδηγήσει μονοθέσιο στο Grand Prix του Σίλβερστον!
O 59χρονος Αμερικανός ηθοποιός θα συμπληρώσει ένα γύρο πριν την έναρξη του αγώνα, δίπλα στον Λιούις Χάμιλτον, για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας με θέμα την F1.

Μία πρωτόγνωρη στιγμή θα βιώσουν οι θεατές του βρετανικού Grand Prix στο Σίλβερστον, την Κυριακή 9 Ιουλίου. Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Μπραντ Πιτ θα οδηγήσει μονοθέσιο της Formula 1 πριν την έναρξη του αγώνα, στο πλαίσιο των γυρισμάτων της νέας ταινίας με θέμα την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Σύμφωνα με την Sun, ο 59χρονος ηθοποιός και οι υπεύθυνοι της ταινίας έχουν λάβει ειδική άδεια από τη Formula 1 και τη FIA προκειμένου να γίνουν γυρίσματα σε πραγματικό περιβάλλον. Δίπλα στον Πιτ – ο οποίος έχει λάβει ήδη μαθήματα οδήγησης μονοθεσίου – θα τρέξουν ο Λιούις Χάμιλτον αλλά και άλλοι οδηγοί από το τωρινό grid της F1. Μάλιστα ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής συμμετέχει στην ταινία ως σύμβουλος και παραγωγός.

Μπραντ Πιτ Λιούις Χάμιλτον

Το όνομα της ταινίας παραμένει ακόμα άγνωστο, έχει όμως επιβεβαιωθεί ότι σκηνοθέτης της είναι ο Τζόζεφ Κοζίνσκι, γνωστό ςαπό τις ταινίες δράσης που έχει δημιουργήσει, με πιο πρόσφατη το «Top Gun: Maverick». Ο Μπραντ Πιτ υποδύεται έναν πρώην οδηγό αγώνων, ένα πολλά υποσχόμενο ταλέντο της δεκαετίας του ΄90, ο οποίος όμως έχασε την ευκαιρία του για επιτυχία. Δεκαετίες μετά επιστρέφει στη Formula 1, ως επικεφαλής ομάδας-αουτσάιντερ.

Τα δικαιώματα της ταινίας, η οποία θα βγει στις σκοτεινές αίθουσες το 2024, έχει η Apple.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!