Formula 1: Αυτός ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον Χάμιλτον στην ταινία του Μπραντ Πιτ

Formula 1: Αυτός ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον Χάμιλτον στην ταινία του Μπραντ Πιτ
Έπειτα από μήνες οργάνωσης και οντισιόν, οι παραγωγοί της νέας ταινίας με θέμα την F1 κατέληξαν στον ηθοποιό που θα υποδυθεί τον 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.

Τους τελευταίους 12 μήνες γνωστοποιήθηκε πως είναι στα σκαριά η δημιουργία νέας ταινίας για τον κόσμο της Formula 1. Τα ενδιαφέροντα νέα συνδυάστηκαν με την είδηση πως στην παραγωγή της ταινίας θα συμμετάσχει ο οδηγός της Mercedes-AMG Petronas, Λιούις Χάμιλτον, και πρωταγωνιστής θα είναι ο Μπραντ Πιτ.

Έπειτα από το «Rush» του 2013, δεν έχει κυκλοφορήσει στη μεγάλη οθόνη ταινία για το μαγικό κόσμο του κορυφαίου μηχανοκίνητου σπορ. Ωστόσο, οι οπαδοί έχουν την ευκαιρία τα τελευταία χρόνια να απολαμβάνουν τη σειρά/ντοκιμαντέρ, «Drive to Survive» του Netflix, η οποία έχει δημιουργήσει μία νέα γενιά οπαδών.

Η παραγωγή της ταινίας προχωρά με γοργούς ρυθμούς, με τα γυρίσματα να πραγματοποιούνται και εντός των αγωνιστικών τριημέρων των Grand Prix. Μάλιστα, ο Μπραντ Πιτ, θα οδηγήσει μονοθέσιο της Formula 1 στο Σίλβερστον, στο πλαίσιο των γυρισμάτων της ταινίας.

Ο Λιούις Χάμιλτον από τη μεριά του, συμμετέχει στην παραγωγή και έχει ρόλο συμβούλου, ωστόσο δεν θα κάνει κάποιο cameo στην ταινία. Στο σενάριο περιλαμβάνεται ένας χαρακτήρας που βασίζεται στον 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή και θα τον υποδυθεί ο Ντέιμσον Ίντρις.

Ο 31χρονος Βρετανός με καταγωγή από τη Νιγηρία ξεκίνησε την υποκριτική του καριέρα το 2012 στο θέατρο. Έχει πάρει μέρος σε έξι ταινίες, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει στη σειρά, «Snowfall». Επιπλέον, το 2019 είχε παίξει και σε ένα επεισόδιο της διάσημης σειράς, «Black Mirror».

Ντέιμσον Ίντρις

Το όνομα της ταινίας παραμένει ακόμα άγνωστο, έχει όμως επιβεβαιωθεί ότι σκηνοθέτης της είναι ο Τζόζεφ Κοζίνσκι, γνωστός από τις ταινίες δράσης που έχει δημιουργήσει, με πιο πρόσφατη το «Top Gun: Maverick». Ο Μπραντ Πιτ υποδύεται έναν πρώην οδηγό αγώνων, ένα πολλά υποσχόμενο ταλέντο της δεκαετίας του ΄90, ο οποίος όμως έχασε την ευκαιρία του για επιτυχία. Δεκαετίες μετά επιστρέφει στη Formula 1, ως επικεφαλής ομάδας-αουτσάιντερ.

Τα δικαιώματα της ταινίας, η οποία θα βγει στις σκοτεινές αίθουσες το 2024, έχει η Apple.

Λιούις Χάμιλτον Μπραντ Πιτ

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!