Laureus Awards: Μόνο ο Μέσι θα μπορούσε να κερδίσει τον Φερστάπεν

Laureus Awards: Μόνο ο Μέσι θα μπορούσε να κερδίσει τον Φερστάπεν
Ο Ολλανδός πολυπρωταθλητής της F1 δεν κατάφερε να κερδίσει τον «μάγο» της μπάλας για τον τίτλο του «Αθλητή της Χρονιάς».

Έπειτα από την εκπληκτική του σεζόν το 2022, ο Μαξ Φερστάπεν ήταν υποψήφιος για τον τίτλο του «Αθλητή της Χρονιάς» στα Laureus Worlds Sports Awards. Ο Ολλανδός ήταν υποψήφιος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, έχοντας πάρει το βραβείο για τα επιτεύγματά του το 2021, όταν και κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα στη Formula 1.

Όμως αυτή τη φορά η τύχη δεν ήταν με το μέρος του, καθώς «Αθλητής της Χρονιάς» αναρριχήθηκε ο θρύλος του ποδοσφαίρου, Λιονέλ Μέσι. Ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, είχε μία ονειρική χρονιά το 2022, καθώς κατέκτησε για πρώτη φορά στην καριέρα του το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου.

Το συγκεκριμένο βραβείο στα Laureus Worlds Sports Awards έχουν κατακτήσει στο παρελθόν οι Λιούις Χάμιλτον, Μίκαελ Σουμάχερ και Σεμπάτιαν Φέτελ.

Η Red Bull Racing ήταν υποψήφια για τον τίτλο «Ομάδα της Χρονιάς», με αντιπάλους την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου της Αργεντινής, τη γυναικεία Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου της Αγγλίας, την Εθνική Ομάδα Ράγκμπι της Γαλλίας, την ποδοσφαιρική ομάδα, Ρεάλ Μαδρίτης και την ομάδα του NBA, Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Κι εκεί, επικράτησε η παρέα του Μέσι.

Φωτογραφίες: Redbullcontentpool.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!