F1 – Σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+ η πρώτη εκπομπή στην ιστορία LIVE από τα paddock

Πάνος Σεϊτανίδης
F1 – Σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+ η πρώτη εκπομπή στην ιστορία LIVE από τα paddock
Η τηλεοπτική κάλυψη του Grand Prix της Αυστρίας θα περιλαμβάνει μεγάλες εκπλήξεις για τους φίλους της Formula 1.

Επιστροφή στη δράση για τον μαγικό κόσμο της Formula 1, με τον ένατο αγώνα του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος να διεξάγεται στην πίστα του Red Bull Ring, στην Αυστρία! Η μάχη της Στυρίας θα μεταδοθεί ζωντανά την Κυριακή 2 Ιουλίου, στις 16:00 από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+, ενώ το Σάββατο στις 17:30 θα μεταδοθεί ζωντανά και ο Αγώνας Sprint.

Όλες οι μεταδόσεις και οι εκπομπές του τριημέρου θα γίνουν από την πίστα της Αυστρίας, όπου θα βρεθούν μαζί ο Τάκης Πουρναράκης και ο Πάνος Σεϊτανίδης. Σε ένα τριήμερο με διαφορετική δομή αφού σε αυτή την εκσυγχρονισμένη πίστα που απλώνεται σε αυτό το μαγευτικό περιβάλλον, οι κατατακτήριες δοκιμές διεξάγονται την Παρασκευή, το Σάββατο θα υπάρχει το Sprint Shootout που θα καθορίσει τη σειρά εκκίνησης του Sprint, το οποίο διεξάγεται το ίδιο απόγευμα. Με το κυρίως πιάτο, φυσικά την Κυριακή κι όλα αυτά, με τον καιρό να παίζει το δικό του ρόλο αφού αναμένεται ευμετάβλητος.

GP Αυστρίας 2022

Ο ΑΝΤ1 θα καλύψει το αυστριακό Grand Prix με 6μελή αποστολή. Οι δημοσιογράφοι Μαρία Ανδρεάδη, Τάκης Πουρναράκης και Πάνος Σεϊτανίδης, ο οδηγός αγώνων και σχολιαστής των Grand Prix Τζώρτζης Μαρκογιάννης και οι τεχνικοί Μάριος Τζομπανίδης και Παύλος Θεοφιλόπουλος, θα βρίσκονται στο Σπίλμπεργκ και θα είναι η πρώτη φορά εδώ και 7 χρόνια, που θα γίνει απευθείας μετάδοση από την πίστα για την ελληνική τηλεόραση. Είχαν φυσικά προηγηθεί οι «πρωτιές» των live συνδέσεων στο grid στα Grand Prix του Μπαχρέιν και του Αζερμπαϊτζάν.

F1 ANT1

Επίσης, θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της τηλεοπτικής κάλυψης του σπορ στην Ελλάδα, που θα γίνει εκπομπή από τα paddock και το grid! Η εκπομπή «Formula 1 Show», που ξεκινά, μία ώρα πριν τον αγώνα, την Κυριακή 2 Ιουλίου στις 15:00, θα μεταδοθεί σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+ απευθείας από την πίστα με παρουσιαστές τους Μαρία Ανδρεάδη, Τζώρτζη Μαρκογιάννη, Τάκη Πουρναράκη και Πάνο Σεϊτανίδη, εκλεκτούς καλεσμένους, όπως ο γενικός διευθυντής μονοθεσίων της FIA, Νικόλας Τομπάζης αλλά και πληθώρα από αποκλειστικά θέματα.

GP Αυστρίας 2022

Στο στούντιο θα βρίσκονται οι Μαρία Θωμά και Κώστας Λεώνης. Τέλος, στην Αυστρία επανέρχονται και οι αγώνες Formula 2 και Formula 3, στις μεταδόσεις των οποίων θα βρίσκονται οι Κώστας Λεώνης και Γιώργος Ανανίδας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!