F1 - Το επετειακό livery της Williams για τα 800 Grand Prix

F1 - Το επετειακό livery της Williams για τα 800 Grand Prix
H βρετανική ομάδα θα αγωνιστεί με ελαφρώς διαφοροποιημένο χρωματισμό τα μονοθέσιά της στους επόμενους δύο αγώνες της Formula 1.

Η Williams Racing σημειώνει ένα ξεχωριστό στατιστικό στην ιστορία της. Η ομάδα του Γκρόουβ θα συμπληρώσει 800 Grand Prix στη Formula 1 και θέλει να το γιορτάσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Στο Grand Prix Μ. Βρετανίας θα κάνει ντεμπούτο ένα ξεχωριστό livery στην FW45 για τον εορτασμό 800 GP. Ο ανανεωμένος χρωματισμός αποτίει φόρο τιμής στην ιστορία της ομάδας και στον ιδρυτή της, Φρανκ Ουίλιαμς. Κύριο χαρακτηριστικό είναι η βρετανική σημαία στο αμάξωμα του μονοθεσίου και συγκεκριμένα στο κάλυμμα του κινητήρα.

Επίσημα, ο 800ος της αγώνας είναι ο επόμενος στην Ουγγαρία (23/7), όμως οι εορτασμοί θα ξεκινήσουν ένα Grand Prix νωρίτερα στο Σίλβερστον, μιας και είναι ο εντός έδρας αγώνας της Williams. Ο ειδικός χρωματισμός ωστόσο θα παραμείνει στα μονοθέσια των Άλεξ Άλμπον και Λόγκαν Σάρτζεντ και στον αγώνα της Ουγγαρίας.

Έτσι, οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να γιορτάσουν μαζί με τη Williams αυτό το πολύ σημαντικό ρεκόρ στο Grand Prix Μ. Βρετανίας.

Williams 800 GP

Οι ομάδες της Formula 1 μπορούν να αλλάξουν ολοκληρωτικά το χρωματισμό του μονοθεσίου τους μόλις μία φορά σε κάθε σεζόν. Η Williams έχει επιλέξει να το κάνει πράξη στα GP Σιγκαπούρης και Ιαπωνίας, με την FW45 να ντύνεται στα χρώματα του χορηγού της, Gulf. Για το λόγο αυτό, δεν μπορεί να κάνει εκτενείς αλλαγές στο επετειακό livery σε Μ. Βρετανία και Ουγγαρία.

Φωτογραφίες: Williams

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!