American Dream από την MV Agusta (vid)

Κώστας Παστρίμας
American Dream από την MV Agusta (vid)
H MV Agusta παρουσίασε μια ειδική έκδοση της Dragster RR SCS με Νεοϋορκέζικο DNA

Η MV Agusta αγαπάει τις ΗΠΑ και στην πορεία της το έχει αποδείξει αρκετές φορές. Άλλωστε και οι Αμερικανοί έχουν τιμήσει τις ιταλικές μοτοσικλέτες για πολλές δεκαετίες με πολύ δυνατές πωλήσεις, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια.

Η πρώτη φορά που η MV Agusta αφιέρωσε μια έκδοση στο αμερικανική κοινό ήταν το μακρινό 1975 όταν παρουσίασε τότε την 750S America. Το 2023 η εταιρεία αποφάσισε να τιμήσει εκείνο το μοντέλο σχεδόν 50 χρόνια μετά, παρουσιάζοντας την Dragster RR SCS America Special.

mh

Η MV Agusta Dragster RR SCS America ξεχωρίζει κυρίως για τον χρωματισμό της. Είναι βαμμένη στο μπλε, κόκκινο λευκό της αμερικανικής σημαίας έχοντας πολλές λεπτομέρειες και γραφικά που την κάνουν μοναδική. Ίσως η πιο χαρακτηριστική λεπτομέρεια είναι η ζάντα από ανθρακονήματα στο πίσω μέρος.

Mazda

Ο κινητήρας είναι ο γνωστός τρικύλινδρος των 798 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 140 ίππους και 87 Nm ροπής και συνοδεύεται από όλα τα ηλεκτρονικά τελευταίας γενιάς της μάρκας. Οι αναρτήσεις είναι της Marzocchi, τα φρένα της Brembo, ενώ διαθέτει και μια ειδική χαρτογράφηση για αποκλειστική χρήση πίστας.

MV Agusta

Η Dragster RR SCS America θα παραχθεί σε μόλις 300 μονάδες, θα διατεθεί μόνο στην Αμερική και θα κοστίζει 25.000 ευρώ.

Δείτε την ειδική έκδοση της MV Agusta.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!