SYM Joymax Z+ 125: Πολυτέλεια και άνεση για όλους

SYM Joymax Z+ 125: Πολυτέλεια και άνεση για όλους
Η SYM παρουσίασε το νέο της premium scooter στην μικρή κατηγορία των 125 κ.εκ.

Ο νόμος εξισορρόπησης των αδειών οδήγησης αυτοκινήτου έχει δώσει τη δυνατότητα σε μεγάλο μέρος οδηγών να έρθουν πιο κοντά στα δίκυκλα από τη στιγμή που εύκολα και χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες να οδηγήσουν ένα 125άρι. Αυτός είναι ο λόγος που οι εταιρείες έριξαν το βάρος τους στη μικρή κατηγορία προκειμένου να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους νέους αναβάτες.

Μια κατηγορία που γνώρισε ιδιαίτερη άνθιση είναι εκείνη των premium scooter στα 125 κ.εκ. Η SYM δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την κατηγορία παρουσιάζοντας πρόσφατα το Joymax Z+ 125. Πρόκειται για ένα πολυτελές GT scooter το οποίο προτάσσει την άνεση, την ασφάλεια και την πρακτικότητα με επιρροές από τα μεγαλύτερα μοντέλα της SYM.

SYM

Ο κινητήρας του Joymax Z+ είναι μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος 125 κ.εκ. με απόδοση 14,3 ίππους και 11,8 Nm ροπής. Η τροφοδοσία είναι ομαλή και σύγχρονη, ενώ η μετάδοση γίνεται μέσω CVT κιβωτίου ταχυτήτων. Οι αναρτήσεις επίσης είναι ποιοτικές με τηλεσκοπικό πιρούνι 37 χιλ. εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω με ρύθμιση προφόρτισης.

 

SYM

Οι τροχοί είναι 14 ιντσών εμπρός και 13 ιντσών πίσω, ενώ τα φρένα αποτελούνται από δίσκο σε κάθε τροχό και σύστημα CBS συνδυασμένης πέδησης. Πολύ δυνατός είναι και ο εξοπλισμός του Joymax Z+ 125 καθώς διαθέτει LED φώτα, τριπλό πίνακα οργάνων με ψηφιακές και αναλογικές ενδείξεις, θύρα USB, χώρο για δύο full face κράνη κάτω από τη σέλα, μαγνητική κλειδαριά και ρυθμιζόμενη ζελατίνα.

Το νέο SYM Joymax Z+ 125 είναι διαθέσιμο σε τρεις χρωματισμούς στην τιμή των 4.095 ευρώ.

SYM

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!