F1 - Αυτό είναι το κράνος του Ρικάρντο στην επιστροφή του στην F1

F1 - Αυτό είναι το κράνος του Ρικάρντο στην επιστροφή του στην F1
Ο Αυστραλός επέλεξε για μία ακόμη φορά ένα ξεχωριστό κράνος να τον συνοδεύσει στην επιστροφή του στο grid της Formula 1.

Δίχως αμφιβολία το πρόσωπο του αγωνιστικού τριημέρου της Formula 1 στην Ουγγαρία είναι ο Ντάνιελ Ρικάρντο. Ο Αυστραλός κάνει την επιστροφή του στο κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ για λογαριασμό της Scuderia AlphaTauri και όπως είναι λογικό όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω του.

Από το 2019, όταν είχε υπογράψει στη Renault, o Ρικάρντο επίλεγε συνεχώς avant-garde σχεδιασμούς στα κράνη του, που διαφέρουν σημαντικά από κάθε άλλου του grid. Κάθε χρόνο είχε και από ένα διαφορετικό κράνος και ήταν από τους λίγους που ξεχώριζαν με «γυμνό» μάτι στην πίστα.

Ντάνιελ Ρικάρντο

Για το 2023 και τους αγώνες που απομένουν, είδαμε για πρώτη φορά του κράνος που θα χρησιμοποιεί ο 34χρονος Αυστραλός. Βαμμένο σε χρώματα που ταιριάζουν στην AlphaTauri, με μπεζ φλόγες να εκτείνονται στο εμπρός μέρος μέχρι το πάνω, ενώ στο πλάι είναι σε χρώμα γαλάζιο και πλαισιώνεται από το λογότυπο της ομάδας.

 

Ο Ρικάρντο επιστρέφει στη Formula 1 και θέλει να πείσει τους ανθρώπους της Red Bull Racing πως αξίζει μια θέση στο σπορ και για την επόμενη χρονιά. Σύμφωνα με τον Κρίστιαν Χόρνερ, ο στόχος του είναι να πάρει μια θέση στην αυστριακή ομάδα δίπλα στον Μαξ Φερστάπεν το 2025.

Φωτογραφίες: Redbullcontentpool.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!