Δωρεάν οι βαλίτσες στο νέο Benelli TRK 702X

Κώστας Παστρίμας
Δωρεάν οι βαλίτσες στο νέο Benelli TRK 702X
Η Benelli ανακοίνωσε τις τιμές για τα νέα TRK 702 και TRK 702X με ένα δώρο έκπληξη.

Η Benelli ανακοίνωσε τις τιμές των καινούριων TRK 702 και TRK 702X και παράλληλα κάνει ακόμα πιο δελεαστική την απόκτησή τους με ένα ολοκληρωμένο σετ βαλίτσες. Τα μεσαία adventure της ιταλικής μάρκας είναι πλέον διαθέσιμα στην τιμή των 7.980 ευρώ για την TRK 702 και στην τιμή των 8.349 ευρώ για την TRK 702X.

Η ολοκαίνουρια adventure μοτοσικλέτα σχεδιάστηκε από το Benelli Style Center στο Πέζαρο της Ιταλίας και έχει στόχο να κατακτήσει κάθε είδους ταξιδιώτη των δύο τροχών. Τα βασικά της χαρακτηριστικά είναι η ευκολία στην οδήγηση, η άνεση και η εντυπωσιακή εμφάνιση χάρη στο ιταλικό design της.

Benelli

Η σωστή μελέτη της εργονομίας με χαμηλό ύψος σέλας, οι μεγάλες διαδρομές των αναρτήσεων, οι αυξημένες δυνατότητες φόρτωσης και οι επιδόσεις θα υπερκαλύψουν τις απαιτήσεις έμπειρων και νέων αναβατών, κάνοντας την TRK 702 ιδανική για όλες τις συνθήκες. Ο δικύλινδρος κινητήρας των 698 κ.εκ. αποδίδει 76 ίππους, ενώ ο εξοπλισμός είναι πλήρης τόσο για καθημερινές μετακινήσεις όσο και για περιπετειώδεις εξορμήσεις.

Benelli

Η Benelli προσφέρει μαζί με τις μοτοσικλέτες ένα ολοκληρωμένο σετ αλουμινένιων βαλιτσών εντελώς δωρεάν. Τη νέα Benelli TRK 702 μπορείτε να τη βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Motoway.

Benelli

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!