Ρετρό εμφάνιση με off-road ψυχή, τι είναι; (vid)

Κώστας Παστρίμας
Ρετρό εμφάνιση με off-road ψυχή, τι είναι; (vid)
Το Benelli Leoncino 800 Trail συνδυάζει την πανέμορφη εμφάνιση με τις κορυφαίες ικανότητες σε όλα τα τερέν.

Η οικογένεια των Leoncino έχει πλέον αποκτήσει μέλη σε όλες τις κατηγορίες κυβισμού, από τα 125 κ.εκ. μέχρι και τα 800 κ.εκ. Η κορυφαία έκδοση χωρίς αμφιβολία είναι η Leoncino 800 Trail η οποία χάρη στην scrambler ψυχή του καταφέρνει να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη εμπειρία οδήγησης στον αναβάτη.

Το Leoncino 800 Trail ξεχωρίζει κυρίως για τις αναβαθμισμένες αναρτήσεις και τους μεγαλύτερους τροχούς. Στις αναρτήσεις η Benelli έχει επιλέξει το θηριώδες ανεστραμμένο πιρούνι της Marzocchi 50mm το οποίο συνεργάζεται με ένα ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω. Το πλαίσιο χωροδικτύωμα είναι ανθεκτικό και στιβαρό, ενώ τα φρένα έχουν αναλάβει οι δαγκάνες της Brembo.

Οι τροχοί είναι ακτινωτοί 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών με tubeless ελαστικά διπλής χρήσης της Pirelli. Όσο για τον κινητήρα, είναι ο γνωστός δικύλινδρος των 754 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 76,2 μεστούς ίππους και 67 Nm ροπής.

Benelli

Στο κομμάτι του εξοπλισμού, το Leoncino 800 Trail διαθέτει LED φώτα εμπρός και πίσω, TFT οθόνη πληροφοριών, μεγάλο ρεζερβουάρ 15 λίτρων mini φέρινγκ περιμετρικά του προβολέα, number plate αγωνιστικού τύπου και κοφτές εξατμίσεις που βγαίνουν ψηλά. Η μοτοσικλέτα της Benelli είναι διαθέσιμη στην τιμή των 8.800 ευρώ.

Benelli

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!