Gmotion 99: Έτοιμο το «τεύχος της παραλίας»

Νίκος Γιαννούλας
Gmotion 99: Έτοιμο το «τεύχος της παραλίας»
Μπορεί εμείς να πήραμε τα βουνά, αλλά εσείς δεν θα χρειαστεί κάνετε ούτε βήμα από την παραλία, για να διαβάσετε το νέο gMotion 99.

Με 154 δροσιστικές σελίδες συναρπαστικής ύλης που θα σας κρατήσουν συντροφιά μέχρι το τέλος Αυγούστου, ήρθε στις οθόνες σας το νέο gMotion 99. Γεμάτο από νέα μοντέλα, αναλυτικές δοκιμές, αποκλειστικές συνεντεύξεις, ενδιαφέροντα ρεπορτάζ και διεθνή motorsport, διαβάζεται μόνο δωρεάν σε κάθε smartphone, tablet και υπολογιστή.

Ο τολμών νικά;

Θα δείξει. Η Hyundai με το νέο Kona πάντως δεν κάνει βήμα πίσω στη σύγχρονη σχεδιαστική της κατεύθυνση και δημιουργεί ένα νέο μοντέλο που προκαλεί, τόσο αισθητικά όσο και οδηγικά.

gmotion 99

Είναι υπερβολικό να θες να φτάσεις από την Αθήνα στις Πρέσπες μόνο από χωματόδρομους; Αν έχεις ένα Ford Ranger Raptor, εκ του αποτελέσματος κρίνοντας, είναι «βόλτα στο πάρκο».

Πλουραλισμός νέων μοντέλων

Τα νέα μοντέλα έρχονται κατά ριπάς και τον προηγούμενο μήνα είδαμε και οδηγήσαμε για εσάς το νέο Renault Clio, το Renault Rafale, το νέο Toyota Prius, το Honda Jazz και το διαφορετικό Citroen C4-X στην ηλεκτρική του εκδοχή.

gmotion 99

Με δύο τροχούς, απολαύσαμε την πληρότητα του νέου CFMOTO 700MT και την ευκολία του επίσης νέου στην ελληνική αγορά UM Chill 125 Classic.

gmotion 99

Τι μας λένε εκεί έξω

Στα πολλά ταξίδια μας έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις και να μιλάμε με διεθνείς προσωπικότητες. Ο Κώστας Μπιτσικώκος είδε λοιπόν την εντυπωσιακή προσπάθεια δημιουργίας ενός ολόκληρου οικοσυστήματος φόρτισης αυτοκινήτων από την Audi, ενώ ο Στάθης Κοκκορόγιαννης μίλησε με μια εκ των κορυφαίων οδηγών της αμιγώς γυναικείας αγωνιστικής ομάδας Iron Dames.

gmotion 99

Η ζωή είναι αγώνας

Και από αυτούς έχουμε πολλούς: F1 σε Καναδά, Αυστρία, Μ. Βρετανία και Ουγγαρία, MotoGP σε Γερμανία και Ολλανδία, WRC σε Κένυα και Εσθονία, Καρτ με Rotax Max Challenge και F1 in Schools στην Ελλάδα και τέλος Formula Eurocup-3, στην οποία συμμετέχει ο πολλά υποσχόμενος νεαρός Έλληνας οδηγός Τζώρτζης Μαρκογιάννης.

gmotion 99

Να περνάτε υπέροχα σε πόλεις, χωριά, παραλίες και βουνά. Σας περιμένουμε όλες και όλους πίσω.

Διαβάστε το νέο gmotion 99 με ένα κλικ εδώ

gmotion 99

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!