Αυτή είναι η καλοκαιρινή κατασκήνωση της Formula 1

Πάνος Σεϊτανίδης
Αυτή είναι η καλοκαιρινή κατασκήνωση της Formula 1
Η F1 βρήκε τον δικό της ευφάνταστο τρόπο να ευχηθεί «καλές διακοπές» στο κοινό του σπορ.

Η ολοκλήρωση του Grand Prix του Βελγίου σήμανε και το φινάλε του πρώτου… ημιχρόνου του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1. Μετά από δώδεκα αγώνες σε κάθε άκρη του πλανήτη, ήρθε η ώρα για το καλοκαιρινό διάλειμμα.

Και οι επίσημοι λογαριασμοί της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού στα social media, ευχήθηκαν... «καλές διακοπές» στο κοινό, με έναν ενδιαφέροντα τρόπο. Με μία ζωγραφιά, που απεικονίζει το πως θα μπορούσε να είναι η καλοκαιρινή κατασκήνωση της Formula 1. Με τον CEO του σπορ, Στέφανο Ντομενικάλι, να παίζει κιθάρα για τα... παιδιά του.

Τον Άλεξ Άλμπον να διαβάζει σε μία άκρη τις οδηγίες για να στήσει σκηνή, τον Γιούκι Τσουνόντα να έχει ψησταριά, τους Τζορτζ Ράσελ και Λάντο Νόρις να παίζουν τηλεκατευθυνόμενα και τον Φερνάντο Αλόνσο να γιορτάζει τα γενέθλιά του!

Τους Λιούις Χάμιλτον και Βάλτερι Μπότας να παίζουν παρέα υπό το βλέμμα του σκύλου του βρετανού, Ρόσκο, τον Κρίστιαν Χόρνερ να κάνει μπάρμπεκιου μόνο για τους οδηγούς του, τον Νίκο Χούλκενμπεργκ να ξεκινά πεζοπορία με προορισμό το Λας Βέγκας και τον Ντάνιελ Ρικάρντο να φωνάζει στην άλλη άκρη της κατασκήνωσης… «Πιερ Γκασλίιιιιιιιι».

Η καλοκαιρινή κατασκήνωση της F1

 

Καλές διακοπές!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!